Bachelor Party & Farewell

21:18:00

As salam...& gud evening....

                                              
   Bachelor Party?Erkk...




Setiap kali ada event Irda mesti datang kelas zumba..bila exercise ada je hal buat dia tak datang..piat telinga sendiri sebab napa malas exercise irda oii? nak exercise pipi je ada tak...

Last week join bachelor party,..best lah idea mummy (my zumba sifu)...selalu je havoc tau..bolehlah release hard work bila bersama mereka..All girls in party tau..NO man....even kat luar ada je abang-abang sado tengah exercise..we close the door!..

 







after makan-makan,simple games,saat kami membuli bakal pengantin baru..setiap sorang mummy lisda belikan present untuk mek shima ni buka,n guess apa isinya.

Ada yang isi sudip,penyepit baju,berus kain,n the best thing from mummy tajuk present asam garam rumah tangga.dalam tu ada garam,gula,asam keping...nasib takde yang bagi g string or condom..ish ish..hehehe :p~~




 Lepas buka hadiah,time untuk sorang-sorang dengan caption masing-masing .Buli bakal pengantin lagi..



Me as usual,nasihat bakal pengantin banyakkan membaca.Nasib dalam hand bag memang sentiasa ada buku kan.so boleh jadi caption yang menarik..



 We all sayang sifu zumba ni..she even dah 44 +..still gila-gila,anak dara pun dah 3 orang..mummy suka beli hadiah untuk semua orang..no wonder all girls sayang mummy..me too..luv u mummy...



saat membuli shima...



Nanti dah kahwin jangan lupa touch up selalu..pesan tini to shima...




sweet je shima ni..






 so fun!!semua orang berpeluang mengenakan shima...COMEL sungguh shima...hope akan jadi sweet memory dia sebelum bergelar wife orang.






they said..i skinny?NTAH lah kurus aku sekarang...


I had so much fun with them.. sayang diorang...my zumba friends..even jumpa masa class je..my relationship ...macam dah kenal lama...even lama i tak datang kelas. ..Lepas ni tak nak skip class lagi la...





Nice Dress Dek Ina..she won best dress,mummy bagi set kain baju kurung gitu


Alhamdulilah ..Thank you friends...hope ukhuwah akan terus berkekalan...spread the love..


You Might Also Like

1 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM