Blog:Satu keghairahan...

07:22:00

Good Morning!!
now 7.20am saturday...after subuh ,baca 2 lembar al-quran(nak jugak bgtahu..bukan tunjuk baik tau,,nak bagitahu nak khatamkan lagi sekali,once dah khatam nak beli al-quran yang ada pen boleh dengar orang ngaji tu with terjemahan) then rendam kasut sekolah alya dan rendam baju sekolah...laptop ON!


See, I said I will try to write more often.. WHY?I really really jatuh cinta with dunia blogging now...

Walaupun belum menjamah apa-apa lagi,mata dah pandang laptop,semalam walaupun balik kerja kepenatan,terus on laptop sampai lah 12.30am..even mata dah berat hati ni masih meronta-ronta gitu nak menghadap blog..dan baca blog-blog orang lain..seronok rupanya...dah jadi one of listing daily schedule ni...

Jangan ketagih udah ler ye..kang nak tido pun laptop sebelah katil..itu parah-parah dah tu..i love reading..now i love blog walking,,,

hokey..now nak bagi timetable untuk blogging..tak maulah habis banyak masa sangat depan pc kan..
This morning nak menulis sampai pukul 8.30 je!sambil menulis sambil laundry tau...(tak habis-habis cerita laundry)then sidai kain,then lipat kain yang baru diangkat,cuci kasut sekolah anak,(nak suruh alya cuci,tak bersih)lepas house keeping....then next activity for today.......

so irda..jangan depan blog je...nanti keje lain terbengkalai..nak buat cam sis ayu lah..nak listkan time and topic untuk masuk entry,bila dan timenya...

gitu...tiru sifu...tunjuk ajar ku sifu...

You Might Also Like

1 comments

  1. dulu masa blog lama , I pun ketagihan. I blog pasal random thing. pasal orang sekeliling I semua benda lah. Tapi i tak letak pic. panjang menulis je. so sesiapa yg lebih suka tgk gambo boleh muntah baca blog i. followers pun ramai. sekali bila I decide nak bertudung, gambo kurang kain banyak pulak. malas nak delete satu per satu. maka terpaksalah privatekan je. hehehe. skrg kalau nak blog ke lebih kepada family dan anak anak, takde ngumpat dah. kekeke

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM