cant wait...

16:32:00

aduhai..tak sabar rasanya nak kerja..esok kepala ding dong  macam ni pun akan pergi ofis juga..start pukul 9am tadi sampai laa 4.30 ni masih non stop call dan wassap by clients!

Hajat hati nak off je telefon ni..tapi tak sampai hati pulak bila diorang call nak tanya itu ini..sudahnya ku jawab juga..bila dah berjawab tak sabar pulak nak on sistem dan clearkan all paperwork kat ofis tu..cant wait!!!!

kalau boleh nak buat kerja dari rumah..kalau boleh lama dah buat tau!dua hari rasa dua bulan berkurun lamanya.i kalau setakat demam biasa keje je u all..ni kepala berat rasa nak tumbang..tue tak larat..nasib laptop ni ringan boleh menaip sambil terbaring...cant wait..cant wait!!aishh

rasa hari ni nak makan pizza lah!....orang demam dah ada selera makan...nak makan pizza...nyummy...


nyummy.nyummy..cant wait lagi...NI tanda meroyan tahap gaban sebab tak dapat beraktivitas,,sudahnya ke blog juga meluahkan...

ada tak orang merengek sebab tak dapat pergi kerja??kalau takda..I lah orang pertama sebab I sedih gilerr kalau tak keje..rugi rugi rasanya..ke u all kalau boleh dapat mc lama lagi suka..ahaks..dulu kan dapat mc dua minggu tau lepas operate sudahnya seminggu je ku amik..lepas tu terus kerja..untong company yang ada staff macam I ni(angkat bahu sikit)..

Ada kawan i call.."u rehatlah lama sikit..kasih rest sikit"..masalahnya kalau i rehat lama,i tak rest..serabut je i rasa,otak i tak berfungsi..sebab fikiran i pikir semua masalah-masalah orang yang dalam listing kerja i..masalah kewangan diorang dah jadi masalah i pulak..adohai..masalah betul i ni.

Kenapa macam tu erh?mungkin i dah kena sawan kerja kot..kahkahkah..taklah sebab irda letak jiwa kat kerja tu ....itu je...oklah...i nak makan pizza laa...K bye..esok sihat tak sihat i nak kerja jugak...!cant wait...

You Might Also Like

0 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM