MY Looks:ordinary style for tea time

19:26:00

Hi..seperti yang dijanjikan...i will share photo-photo yang 1-3 years back just for my personal review...shawl,hand bag,& watch yang i suka...kadang-kadang kalau suka asyik pakai yang tu je kan...macam takde baju lain dah..irda irda..

Even all item actually murah-murah je pon..tapi ada sentimental value tau...Irda tak pernah fikir jenama bila pakai barang,asalkan cantik main rembat je..tak kisahlah pakai kasut jukebox ke,tak pun beli kedai hari-hari ke...apa ada aku kisah..as long as I suka...

Kadang-kadang ada juga harga yang tak terjangkau dek akal.itu sebab i meroyan nak jugak,bila harga mahal beli jugak..lepas tu menyesal sorang-sorang...tapi ada juga.kadang-kadang i beli kat pasar malam pun ada...by the way..harga tak penting,,yang penting sesuai atau tidak untuk dipakai...

Ingat baju yang mahal belum tentu sesuai dengan kita..pakailah seadanya..jangan ikut resmi biar papa asal bergaya..erkk! prinsip I..biar murah tak kisah brand apa,asalkan sesuai untuk aku...kalau orang bagi lagi aku suka..ngeh ngeh..


2015 photo

Blouse:

tak ingat berapa harga..  i  beli di mid valley,I think less than 50,cause ada sale time tu,Beli ngan budak-budak ofice,satu ofis i ada 3 orang baju yang sama sebab kitaorang borong,sweet memory betul time shopping sama-sama.Berebut mak-mak jemah bila harga macam nak tercabut biji mata keluar,,apalagi budak-budak  ofis i yang gelojoh,main tarik-tarik baju..hahaha..i miss all of them..tapi ramai yang dah tak de..cause amik VSS...mata ku masuk habuk sekejap..sebab rindu...

Seluar by: UNIQLO

Kasut feveret..


Kasut :Bonia ..Love this shoe..my 2015 beday present

Shawl: hadiah dari seorang sahabat,yang baru buka kedai tudung.I love this shawl,sebab kain dia tebal dan bidang dia besar.Walaupun I tak pandai sangat pakai shawl,apalagi pipi agak bambam..bantai saje lah...lilit-lilit jangan tercekik sudah irda..kadang-kadang tercabut satu jarum,kadang-kadang tercucuk jarum..kat bahu..nak lawo punya pasal...biar je lah...aduhai..irda irda..masalahnya setiap kali i beli jarum satu kotak,tak sampai sebulan tak tahu mana pergi jarum tu,ada jin suka makan jarum peniti ke?ke aku yang tak reti nak simpan...

Handbag :Burberry brand ..my cousin yang bagi..i mana beli beg-beg mahal ..dan i memang limited handbag.Ramai yang cakap handbag ni cantik..sebab tu asyik pakai handbag ni je..by theway.. muahh cousin ku..

AS usual,no makeup..Just conteng-conteng eye brow..smile!click  click....irda ni ada syndrom camera tau..kalau nampak camera mesti nak ambil gambar pastu edit 360..nampaklah comel sikit,(pasan jap)keee memang harus perasan,sebab gambar kan,,boleh hilangkan pudar2 di wajahku.

Hubby tahu dah perangai I..tapi Hubby i tak suka bergambar..so jangan pelik kalau asyik-asyik gambar i je..SEBAB hubby i cakap..dia suka bergambar kat oversea je..cehwah!..Tak kuasa mak  nak layan tau...:))..

You Might Also Like

0 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM