zumba...selepas dua bulan..errk!

16:06:00

kite xsempat sarung tudung..diorang dah tukar baju

Hi..lama tak dapat menghadirkan diri kelas zumba ni.sebab last week birthday my instructor dan kawan-kawan plan nak buat surprise..saya pun men"cilokkan"diri untuk ke kelas zumba..lamanya lah hai ta datang..dua bulan ada rasanya....

Kawan-kawan yang rapat pun bertanya..mana irda ?lama tak datang...ada juga yang rindu kite rupenye...heheh

mamamia: laling datang eh..rindu u yang

tengku alina:kak irda..kembar  ni...datanglah hari ni ye

mummy:miss u laling..lama tak datang eh!
Sebenarnya best datang kelas ni..selain dapat keluarkan peluh,dapat kawan-kawan baru,tapi diorang memang best.kami makan ramai-ramai..siap ada mee goreng..salah seorang team punya tunang yang masak..wahh curlass sangat kan..
supriseeee...
 .sampai nanges mummy dapat kejutan dari semua orang.



hari tu tema warna pink actually,tapi saya memang dah ada baju disimpan dekat dua bulan kat ofis tu pakai je lah apa yang ada...lama tak datang kelas(lepas mummy baik dari sakit terus jarang menghadirkan diri),step pun dah lupa....aduhai... music rancak saya duduk di belakang sebab malu selalu je salah step..apalagi kita ni pun keras je tak macam diorang memang bagus..kaki zumba semua ni..saya je on off


hari tu kami makan dari makanan yang dibawak dari semua orang..saya bawak tweeties je 4  sebab tak sempat nak beli yang lain-lain..

Drinking water at the correct time

oklah...saya ni sekarang kalau boleh nak minum air putih banyak-banyak dan tak nak skip kelas zumba tapi selalunya berlawanan dengan apa yang saya plan..

Minum air putih kadang-kadang lupa..ye lah pagi-pagi dah minum nescafe..macam ketagih dah dengan nescafe di pagi hari..
Irda walaupun busynya ..please remember drink banyak plain water...insyaALLAH...saya akan cuba...ketuk kepala sendiri untuk ingatkan diri sendiri..

kesihatan tak dapat dibeli dengan wang ringgit irda!

dan i luv my zumba team..satu lagi group wassap yang memenuhi kriuk-kriuk wassap group...

kalau boleh tak nak skip kelas lagi lepas ni.".masa bersahabat baik lah dengan ku"

You Might Also Like

1 comments

  1. I tak pnah try zumba. tapi dedulu zaman sekolah I masuk dance class. sonok dapat keluarkan peluh seminggu sekali. perasan perut flat gtew. hehehe. kekonon nak jadi mcm linda jasmine. >,<

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+