COWAY Perlis & KL:Terima Kasih Tuan Blogger

20:12:00

close 2 unit today


As Salam & Good Evening

Irda tengah tunggu berbuka puasa...santai sekejap share story untuk membangkitkan semangat..

Alhamdulilah rezeki puasa sunat hari ini..amik waktu lunch time close deal dua unit coway satu pasang di Perlis dan satu pasang di KL.Walaupun appointment di coffee bean customer menghirup air sodapp sangatt..terliur I tau...Tapi i kuat semangat...tahannnn je walaupun air liur tertelan-telan..panas Kl sekarang..lagipun customer ni duduk luar bahang panas terasa sangat..


I nak close deal layann je lah...:) customer always win hokey..In business kena utamakan customer kita tau..

Product di atas lah menjadi pilihan Tuan blogger sekeluarga..

Alhamdulilah..i newbie ..he otai dah dalam berbelog..banyak juga input yang dia share tadi..irda belum layak digelar blogger lagi sebab masih belajar menjadi penulis blog.

Seronok rasanya berblogger sambil berbusiness..hope blogger2 yang lain boleh lah cari irda untuk coway!

Thank you tuan blogger.. dan bekas guru music,,now businessman berjaya di Kl.Tak sangka my customer ni pernah tersenarai sebagai top 10 blogger terbaik sekitar tahun 2010-2011

Terima kasih beli dua unit petit  dan terus bayar advance for 1 year payment gitu..

Semoga anda murah rezeki lagi..

Anda yang nak pasang coway di rumah jangan malu jangan segan call/wassap me 

Nak bertanya dulu pun tak apa..beli kemudian....

Tak tanya tak tahu kan...:)



business di hujung jari...#LOVECOWAY 011-23716700

You Might Also Like

15 comments

  1. Tahniah....anda mmg yg terhebat...Go Coway

    ReplyDelete
  2. Erkkk..sy bukan terhebat..Allah terhebat..saya ni share story untuk bangkitkan semangat je..especially newbie in sales!

    ReplyDelete
  3. En armi nak komen jgn nak anynomous sgt..google will let me know who r u..😄

    ReplyDelete
  4. Alamak byk stalker eh..ada org jeles ngan u kot..

    ReplyDelete
  5. Bagi i siapa yg masuk blog i tak Kisah lah nak cari kekurangan i..still i anggap tetamu..tapi kalau komen poyo pastu hide nama itu namanya baling batu sembunyi tangan..baling batu sembunyi tangan..blogger biasa je ada hatErs or lovers..hahaha tu tanda kita lain dari yg lain

    ReplyDelete
  6. Armi farith08 March, 2016

    Ye le..i tak hide dah..komen i xpoyo kan..i nak berguru sales coway ngan u ni

    ReplyDelete
  7. Osyincantik08 March, 2016

    Come to mama bebeh..siapa yg mental comment psiko xtunjuk nama tu..tengok aku ..haha ada lagi ke orang stalk ko ..meh stalk aku..aku ni ha available anytime..untong gak..beratur orang nak sign aku.tau..kahkahkah

    ReplyDelete
  8. Weih..sejak bila ko baca blog aku?

    ReplyDelete
  9. Osyincantik08 March, 2016

    Aku tak tekan butang follow tapi aku lovers ko.haa nak gak kenal siapa yg comment poyo ngan ko.meh kenalkan ngan aku yang lawo ni..hahaha ngan aku untong gak lah..beratur orang nak sign ni..ngan ko bukan cantik pun..awat nak jeles sangat

    ReplyDelete
  10. Hahahha..xyahlah beb..xyah dilayan..apa yg menulis itu sebenarnya adalah lambang peribadi orang tu..cerminan sikap..aku ok ja..ko ilek dah lah..ye lah ko
    Lah wanita paling hot..aku iyekan je lah

    ReplyDelete
  11. Apapun tahniah ko rajin membaca..lepasni aku rajin lagi menulis utk ko tau..hahaha

    ReplyDelete
  12. Osyincantik08 March, 2016

    Tak payah nak tahniah sangat..aku suka baca hot topik je..apalagi kalau ada orang mental singgah blog ko tak bagi salam..sweet tak aku?pinjam
    Ayat ko jap..kahkahaka

    ReplyDelete
  13. Jgn poyos

    ReplyDelete
  14. Wahhhh... gambar saya masuk dalam blog ni lah.. dh lama tak rasa popular mcm ni... hihihihi..

    ReplyDelete
  15. cikgu wan..apa pentingnya ada haters sebagai blogger?hehe...walaupun kita tahu siapa haters itu perlukah saya ucap terima kasih?.i rasa nak cium ubun-ubun dia sebab haters nuffnang i naik rating :)..

    tapi pelik gak kan cikgu..saya kalau tak suka seseorang tu,jangan kan nama,rumah pun saya tak nak datang jenguk.ni selagi baca setiap entry saya..saya rasa dia sayang saya sebagai penulis...saya doakan dia & saya jadi sahabat baik..aamin..


    cikgu popular dan income bertingkek-tingkek sebab haters gak kan..

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+