sorry NUFFNANG..im sick!

11:58:00





invitation for pay alert campaign event


Keterujaan seorang blogger adalah apabila terpilih dalam ramai-ramai blogger untuk apa-apa campaign dan kita diminta attend event tu,dan tulis pasal event tu dan dapat payment!

Semua yang bergelar blogger under nuffnang pasti tertunggu-tunggu jemputan tu selain dapat duit dari iklan dan BE.Irda walaupun baru setahun jagung alhamdulilah terpilih untuk hadir satu event barang makeup dari itali.siap ada tukang makeup artist profesional brand sasa.Keterujaan irda bukan sebab dapat payment je tapi teringin nak jumpa bloggers lain.

I pun tak pasti kenapa mereka pilih i,mungkin sebelum ni irda ada tulis pasal irda tak pandai makeup kot..dan muka irda berubah sikit kalau dah makeup.ye lah....semua wanita kalau makeup memang confirm nampak kelainan kan...

By the way.. yang menyedihkan..di hari event irda demam teruk..sekarang pun masih demam..sejak petang ahad sampai laa ni badan masih belum stabil.kerap betul irda demam kan lately?hemmm...sudahnya banyak aktiviti masih tersangkut termasuklah aktiviti blog.Takpelah irda redha,ni first invitation by nuffnang,lepas tu tak dapat nak attend pulak.sedih jugaklah..

Ada blogger bertahun pun tak dapat invitation macam ni.Irda baru setahun jagung dapat,terharu jugak tu.Tapi keadaan tak mengizinkan.Ni menaip pun terbaring..lain macam rasanya sakit kali ni,paling lama irda demam.

Ya ALLAH cepat sembuhkan Irda..banyak sangat aktiviti sangkut ni..Ok tue je nak taip..sebab kepala pening lama sangat kat laptop...just nak tulis rasa sedih tak dapat attend nuffnang nye event!sobss....



You Might Also Like

1 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM