COWAY Di Rumah Pak Ali Gombak

05:47:00


As Salam...& Good Morning...

5.30am..cakk!!update jap Garmin ni sebelum ke dapur nak wat cekodok pisang lah pagi ni buat alya tabau pergi sekolah...nak update bisness jap...sukaa sangattt..dalam sibuk-sibuk di banking ALLAH bagi rezeki kat coway juga...

Dalam kesibukan Irda training sana  sini bulan April ni,Alhamdulilah Allah beri rezeki melalui perantaraan tangan manusia.


Saya nak completekan target coway bulan ni,dengan tak sempat buat apa-apa just doa kan nak sorang je lagi client untuk complete kan target,Finally tetiba dapat wassap dari client lama yang bagitahu adik ipar dia nak amik dan pasang coway di rumah mak dia.Wahh pucuk dicita ulam mendatang.Suka sangat tau....:)) senyum penuh ke telinga...

Makcik ni ambik Villaem yang ada 4 suhu tu sebab senang katanya ada air suam sekali ,jadi nak buat susu cucu pun senang.

Makcik ni dan anak-anak tauke tudung juga tau.Siap ada rumah untuk menjahit tudung lagi.Mana Irda tahu?Tahulah...hehe

Terima kasih Husnul Mubarak refer akk client dan terima kasih kepada usna & dedek jadikan sis Irda agent coway anda...

Seronoknya bekerja dengan ALLAH,SEBAB rezeki macam ni aturan ALLAH...Sebab hanya Dia yang akan temukan kita dengan orang-orang yang hendak membeli..


You Might Also Like

0 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM