COWAY DI SEPANG

12:51:00


 

AS SALAM
 

PIC 2-3 MONTH..baru sempat upload.Sahabat dari sepang telah pasang coway di rumahnya.
Walau dimana jua anda berada..just call/wassap irda untuk order coway ..Irda akan datang dengan kadar segera ok..

REGISTER HARI INI,WITHIN 2-3 DAYS BOLEH PASANG DAH


Terima kasih Azman & wife sebab percaya Irda sebagai ejen coway anda

Ada sorang lagi kawan sekolah irda otw nak pasang coway.ALHAMDULILAH berkat iklan berterusan di group wassap,cuma belum sempat lagi nak jumpa kawan sekolah lama ni sebab masing-masing sibuk kan.



Sebab irda kan sakit 2 weeks hari tu.Macam mana pun insyaALLAH minggu depan irda akan jumpa mereka.



Terima kasih kawan-kawan irda yang sentiasa support irda dan respond iklan-iklan irda yang tak berbayar tu.hehehe...dan yang penting service terbaik untuk semua client especially kenalan-kenalan lama...

product terbaik dan ejen terbaik untuk anda yang inginkan gaya hidup coway.


COWAY BUKAN SAHAJA GAYA HIDUP TAPI SUDAH MENJADI KEPERLUAN UNTUK MENDAPATKAN AIR BERSIH DAN MEMUDAHKAN AKTIVITI HARIAN...

You Might Also Like

0 comments

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+