Irda Dapat Purse lagi-Thank you Officemate

16:18:00

As Salammm.....Ya ALLAH..Sukanya bulan ni dan bulan lepas berturut-turut dapat present.

Sis Aida bagi coach purse,sis Rose bagi duit poket(terharu tau..dua tahun berturut-turut bagi duit..hikhik..) dan last two weeks Shikin bagi I purse pula....

Awat semua pakat bagi purse ni..macam I banyak duit je nak letak dalam tu..by the way Thank you officemate..Ya ALLAH TERIMA kasih bagi kesempatan dapat tolong diorang dalam KPI..bila dapat bonus semua pakat bagi irda present...I tak harap pun,cuma minta doa diorang je permudahkan urusan kerja seharian I dan murahkan rezeki dalam sales ..Walaupun target i makin naik,I harap bila tolong kengkawan,rezeki i pun murah.itu je niat...



Sebak tau rasanya...

bila dah makin berusia ni dapat hadiah..ehem..tua ke?alaa usia je bertambah..tp nak mudeee je selalu...boleh ke...isk isk

Actually Shikin bagi I purse ni  tanda terima kasih katanya cause all officers cecah KPI 4 and she mention this year lah bonus dia agak ok sedikit compare last year-last year.I ok je..lagipun tak tolong banyak sangat pun..cuma kebetulan ada rezeki mereka...



Shikin dulu masa I clerical adalah officer I..I report dengan dia,ingat lagi masa mula-mula masuk kerja kat bank,dia lah yang buat confirmation  untuk I.Dulu dia ni garang hahah..ada jugaklah terngumpat...hehe..pompuan kan?aduhai...then makin matang,nak kurangkan dosa ngumpat tu..anggap je all officemate ada ragam masing-masing,yang penting shikin memang profesional dengan kerja dia..memang I puji...tapi kalau bab kerja dia tiptop..I ok je...manusia kan banyak ragam dan banyak perangai...


Sebenarnya nak kerja dengan suasana happy senang je..jangan fikir buruk orang,fikir buruk sendiri..dan anggap orang lain akan berasa senang dengan kita kalau kita sendiri berasa senang dengan mereka..

Tiada orang yang sempurna..dan untuk menyempurnakan orang lain,kita harus lapang dada,lapang fikiran..dan adatlah hidup berkawan. dan berkerja...akan lebih smooth dan  happy bila kita banyak2kan cermin diri sendiri..

AMBIK cermin..tengok lama-lama,tak payah tengok cantik atau tak,tapi tengok diri sendiri lama-lama supaya kita sedar...kita ini juga ada kekurangan yang kadang-kadang kita tak sedar kita juga ada perangai kita...

Ok.ALL officers & officemate,doakan saya more sales for 2016 ya.InsyaALLAH sama-sama kita kongsi rezeki,untuk kawan-kawan,bosses dan maintain ranking our branch still NO 1 in our region.The best branch insyaALLAH...




You Might Also Like

0 comments

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+