Achievement:Wealth Management Product again....

16:48:00



Dear ALYA,
 
awak complain hari tu kenapa mama bawak balik homework?Awak cakap mama ni alya buat homework mama pun  buat work..hehe....cause mama tak sempat siapkan kerja di ofis sayang...
 
Lastweek mama received token ni from the bank..so as usual?awak kan selalu je paling teruja pilih apa yang awak nak bila shopping dengan mama pakai vouchers ni...awak cakap"kan tak pakai duit mama,pakai duit bank..alya nak macam-macam"
 
Tapi mama tak dapat ni secara percuma tau...mama work hard for it...so alya baju raya tahun ni kita beli advance ya...with this voucher...
 
Alhamdulilah vouchers(kali ke-3) this year,shopping lagi,,yiihuuu...

I luv handbag ni..sebab  ia dibeli dari reward bank..tapi habis lah juga vouchers separuh untuk satu handbag ni..Thank you banking....isi handbag I sentiasa seperti di atas..No fullset make up,cause i tak pakai makeup sangat...and purse saya kadang-kadang hanya ada note merah...huhu

vouchers hari tu saya beli handbag!
 
Alya..are you happy sayang?stop complaining hokey...kalau mama terpaksa bawak balik work time awak buat homework mama pun buat homework...cause everything end up for u ....

 

You Might Also Like

4 comments

  1. untungla dapat banyak voucher

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ala rezeki anak je tu awak...:)

      Delete
  2. rezeki anak. seronoknya dapa voucher yangg. boleh beli memacam. rasa hadiah untuk diri sendiri tanpa menggunakan cash gtew

    ReplyDelete
  3. dua2 buat homework..tapi homework mama boleh dpt vouchers..tahniah!!

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+