Fafau pun dah menikmati gaya hidup Coway...

18:29:00

copy paste dari AJIB FB


Salammualaikum...dan salam petang semua...wahhh masuk-masuk je tancap Photo mahal dari  Farah fauzana ni...

Teruja tau bila kat FB dah share dah...I pun sharelah di segala ruang maya yang ada,Fb pages,personal dan termasuk blog I yang suam-suam kuku ni...hehe

Suam-suam kuku pun adaa silent reader yang email I...terima kasih tau baca..hopefully ambiklah yang brmanfaat walaupun kekadang i melalut-lalut gak menulis...

kawan-kawan i selalu cakap:irda shortkan sikit ayat dalam menulis boleh,macam mana boleh taip panjang-panjang,aku satu status ni pun dari seremban sampai KL baru dapat satu idea nak tulis apa...

Ni nak puji ke nak keji penulisan I ni...tapi apapun kawan-kawan I majoriti bukanlah jiwa puitis cam I...puitis ke aku?Kadang-kadang laa...

APAPUN menulis adalah jiwa...promote coway adalah kemestian..

Mana-mana yang belum ada penapis air coway atau penapis udara boleh lah contact irda

WASSAP/CALL:011-23716700 @ 017-3121936

Special price kalau u all yang order dari Garmin ni...DISCOUNT sampai pengsan...

#FARAHFAUZANA SUDAH..anda??
#Love coway

No hate spread the love...Jummm bercoway...

You Might Also Like

0 comments

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+