MY ZUMBA Group surpisekan pengantin...

15:34:00



Mummy Lisda adalah orang yang irda kenali masa di kelas zumba,age more than 40 plus,anak dara 3 orang umur 18-20an,hubby chinese dan merupakan cikgu zumba yang sangat suka selfie...

Orangnya seksi dan memang gile-gile apa yang irda notice dia baik hati,walaupun ada orang cakap dia tergedik-gedik ke walaupun dah berusia,tapi dia baik tak pernah kacau hidup orang,tak pernah nak cerita hal orang,tak pernah nak ngumpat orang,kalau ada orang sembang pasal orang tu ke ini,mummy selalu tukar topik...itu buat irda suka ngan dia...haaa,ada orang yang ajet-ajet suci,pakai baju ala-ala longgar,tak suka ketat-ketat tapi mulut agak "kejamm" tu baik belajar something ngan mummy..


Mummy ni kakak kepada wati elite tau...kakak artis gitu...heheh..tapi low profile,and semua team sayang mummy..selalu je ada idea fresh...WE luv u mummy lisda....sebab mummy baik hati sangat...

Oklah hari tu mummy plan nak suprisekan shima masa wedding...hari ini irda nak share video ni ngan korang..memang fun dan paling penting pengantin terkejut giler ngan idea surpised ala-ala flashmob


Masa ni Irda tak dapat join sebab ada keje masa wedding shima ni.(Almaklum aku kan selalu je ada sawan bekerja :) )Tini,zu,kak sazzy,mek ina,kak jaja,chewink dan lain-lain dah pakat dengan kakak pengantin untuk adakan  ruang depan pelamin supaya diorang boleh buat zumba dance.

Keluarga pengantin memang sporting dan berikan kerjasama dalam plan ni...Sampai terperanjatlah pengantin bila tetiba diorang dance zumba.wahhh ini merupakan kenangan yang manis untuk kedua-dua pengantin..

Shima walaupun kain meleret dengan kasut berinci-inci tu turun join sekali...terkejut dan agak teruja agaknya..happening sangat..(apa yang i kenal shima ni pemalu orang nya tau,tak banyak cakap pun masa class zumba)
 

Irda yang jadi pengikut setia je dalam group wassap keep on dapat update diorang...Sedih gak tak dapat join if not boleh gelek-gelek sekali ngan diorang kan..hahah (sure hubby ku pengsan)..apapun semua mak-mak and adik-adik ni sporting habis...

Best sangat dan meriah sangat,majlis shima..Alhamdulilah niat mummy just nak happykan shima...dan ini hadiah dari group zumba kami untuk mereka...

Sure jadi kenangan seumur hidup kan? nanti dah tua boleh tunjuk kat anak-anak mak pak depa dok nari sakan time wedding..

Nak suh mummy wat cam tu gak wedding I lah."..EHH  ko bukan dah kahwin lama ke irda?wakkaka..hahaha hilang ingatan kejap...



You Might Also Like

5 comments

  1. Mamamia Zuliana Abdmajid21 May, 2016

    Wahhhhh..so sweet of u darling..share dlm ur blog..really appreciate..

    ReplyDelete
  2. Lisda Sadali21 May, 2016

    Wahhh tq dear matilanakkk haha

    ReplyDelete
  3. first time ni, nampak semuanya enjoyy..sporting family Linda..
    dulu popular poco-poco...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah rasanya first time kut.huhu happy sangat pengantin terkena mcm tu..sweet memory for them :)

      Delete
  4. wah semuanya sporting. bestnyaaa joget joget

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+