Coway di Kampung Kerdas Gombak-Referral dari kawan sekolah

18:30:00

 Assalammualaikum..

Irda pakai jersey pemberian jiran depan rumah..suka jersey ni sojuk...dia beli dr oversea,satu-satunya jersey original yang irda ada..:)jom layan world cup


kebanyakan client irda dari coway boleh dikatakan 80% kawan-kawan dan kenalan,ada yang dah ambil refer jiran lepas tu,refer ofis mate,refer kenalan lain dan macam-macam lagi....alhamdulilah..terima kasih uols...

Hari tu close kak wati dari kampung kerdas Gombak,yang ni referral dari kawan sekolah,dia pm irda di FB..actually bukan satu kelas pun..dan takdelah rapat sangat,tengok irda keep on active update aktiviti coway di Fb kut,dia pun refer jirannya,sebab dia sendiri dah pakai coway lama dah...actually area ni ada jugak beberapa saudara yang tinggal,tapi irda jarang masuk sini..bila masuk je area ni..mata terpana sikit..sebab semua rumah besar-besar dan cantik-cantik..termasuklah rumah client ni..

Yang best akak ni business jual jam di pasar malam je..tapi bebas hutang hokey...tengok tu...bagusnya..rumah pun build on her on...besar dan bertingkek-tingkek lagi..syabas kak!


Kak ni ambil core product yang ada 3 suhu tu...dapat pan happy call dan waived RM 100 for registration under buddy-buddy program..

pic ni sebagai hiasan nak bagi tahu promo..

Seronok berbual walaupun first time kenal,,sebab kak ni boleh tahan peramah...siap bagi 10 listing nama untuk di followup under buddy-buddy program..haa kalau ada 2 orang kawan akak ni yang pasang maka akak ni akan dapat mini air purifier dari coway...


Free mini air purifier..for buddy-buddy program..






Alhamdulilah..busy-busy di banking,ALLAH menghantar rezeki melalui perantaraan tangan-tangan manusia...Terima kasih kawan-kawan

Quote of the day!
thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

2 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM