Coway di Perlis:Online marketing

06:25:00

/
Alhamdulilah,sorang lagi kawan sekolah irda beli coway.Yang ni pun irda tak ingat yang mana,satu sekolah di smkpt dulu dan kawan irda di FB.
 
Walaupun katanya di Perlis ada je booth coway,kata nya nak jugak bagi business dan tolong kengkawan..wahh terharu sangat rasanya..tak sia-sia I selalu dok iklan kat Fb tu kan...Business di hujung jari...
 
Baru berbaloi dok scroll newsfeed kan...aktif di FB?aktiflah untuk memberi manfaat untuk orang lain dan memberi manfaat untuk anda..
 
Thank you nini dan hubby dari  Perlis,semalam dah pasang dah coway di rumah.Mudahkan kerje nini especially bulan puasa ni kan...
 
Tapi sampai sekarang saya masih recall awak kelas yang mana..sorry...apapun...thank you so much..
 
Jom menikmati gaya hidup coway,satu malaysia insyaAllah boleh order dengan irda ya....
 
Irda:017-3121936/011-23716700
 
 
 

You Might Also Like

0 comments

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+