Coway Promo Raya Mega Deals..

20:45:00

 Assalammualaikum....update kejap sebelum nak pergi taraweh ni...

Sehari sebelum closing I pantau group melalui wassap...wahhh meriah sangat..makin kayalah leader aku ni eh..hehe...rezeki ko beb..ada group yang hebat dan bertambah kuat bila ada irda disitu..ngeh ngeh!biarpun sales i suam-suam kuku...oklah tu..at least menggenapkan angka ganjil dalam sales group..kan kan...iyekan je lah erk...

ini kawan i sejak zaman kanak-kanak,masuk sekolah rendah,masuk sekolah menengah..sekarang leader i dalam coway..ciri-ciri leader adalah kat dia..walaupun zaman childhood selalu je i buli...

Tengok tu agent-agent coway berpusu-pusu nak submit sales di hari closing!kesian akak kaunter ni...bila ada promo je depa lah orang paling letih sekali...tapi kena senyum ye cik kak!baru keje tu jadi ibadah..tapi kalau i tempat diorang..kalau dah penat pandang orang pun i malas tau..

APA yang best sangat promo bulan ni..meh nak habaq kat semua readers...

** buddy-buddy nak bagi RM100
** free Diamond Frypan-Fifo(First in first out)
**FREE mini air purifier!


 
Ni lah promo bulan ni....


mini air purifier untuk dalam kereta..so pada smoker tegar tu wajib lah ada bende ni untuk neutralkan udara dalam kereta yang tercemar tu...

 ok..times up alya dah merengek nak itu ini...i nak pergi taraweh dulu...arghhh ngantok ni...tapi takkan online boleh nak pergi taraweh tak boleh kan...

syaitan yang diikat di bulan puasa,,,kalau masih lagi liat..maknanya apa tu?so jom lah rajin-rajinkan irda ...daaa


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

2 comments

  1. selamat berterawikh yangg. rajin you . I sekali je dapat buat hari tu >,<

    ReplyDelete
  2. I byk dosa yang...kena cuci lebih sikit..rajin tu pun ikut mood

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+