COWAY:Beli air untuk berbuka yang dah ditapis oleh coway?

18:00:00

 
Hi,senyum sorang-sorang bila fadly post pic ni di Fb..
 
 
Ini bazaar area bangi rasanya...Irda tak tahu lah siapa penjual ni.Tapi memang terbaik dan nak ucap tahniah lah kat abang yang jual air ni.
 
Air kalau dah ditapis bebas bakteria dan insyaALLAH takkan sakit perut...So kalau penjual pun dah pakai RO water from COWAY...
 
Yang readers terbaca post ni jomlah pakat-pakat wassap irda untuk order!
 
Special discount for blog readers ...dan ada special gift jugak tau...:)
 
Selamat berbuka day 4 bulan puasa...tapi I dah buka awal...:)ahaks....Tahu tak cita -cita orang perempuan yang tak kesampaian iaitu puasa penuh di bulan ramadan...
 
kalau ada pun dah menapous atau pun sebab-sebab tertentu tu...so masih berpeluang berpuasa?jangan tinggalkan tau...dan minumah air coway untuk berbuka...ngee!

You Might Also Like

4 comments

  1. Salam ukhuwah juga dari kakak

    ReplyDelete
  2. Selamat bersahur Irda
    Eh sorry tk puasa kann
    Tapi bangun tak prepare makanan?
    Bestnya kalau, dpt minum dri air yg bertapis salute lah kat penjual tu kerana mengambil kira kesihatan pelanggan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah bangun kak..hehe

      Delete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM