Tahniah...

07:09:00

Tahniah sayang mama,Nur Alya...melebihi 5 hari berpuasa,tiada lagi nampak penat.Aktif dan masih kuat sampai petang..hanya satu hari tu awak lemah dan tak bermaya sangat..risau mama....tapi finally now awak dah nampak biasa je...
 
Kalau petang apa awak request semua ditunaikan..
 
Tahniah anak mama..solat pun tak tinggal...
 
Tahniah anak mama,bangun sahur tak seliat untuk dibangunkan ke sekolah..Dia macam excited sangat menunggu waktu berbuka dan waktu bersahur dia tahu dah masa terhad...sekali kejut terus bangun dan ke bilik air...
 
Alhamdulilah...dari paksaan jadi kebiasaan harap -harap ia terus menjadi hiasan peribadi mu kelak...amin
 
menjadi anak solehah itu doa  mama...pandai di sekolah itu bonus untuk mama...menjadi insan berguna untuk keluarga dan orang lain itu impian mama...
 
my soul....you are...Nur alya...

pic taken masa ikut mama pergi zumba tempoh hari..
 
Tudung beli online...

Instant shawl for kids-hello kitty ni Irda beli online..penatlah cari kat merata-rata tak jumpa..jumpa kat FB terus order 3 tau..

Alya memang suka pakai tudung...kadang-kadanglah..ikut mood dia...

 

You Might Also Like

2 comments

  1. Selamat berpuasa ke6 utk Alya
    Alhamdulillah kdg2 memanggil budak kecik sahur lebih mudah drpd orang dewasa hahaha kann Irda..

    ReplyDelete
  2. Betul tu kak noor...hehe...org dewasa lagi liat rasanya...selamat berpuasa buat kak noor dan anak-anak yg jauh dr malaysia saat ini

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM