Alahai Go shop

08:16:00

Siapa pernah shopping barang di Go shop?Alaa ada TV boleh beli..

Hari tu Irda adalah beli something untuk family,memang mudah beli online go shop,semua ada.dan tinggal klik ja..

Penghantaran pun tepat dengan masa yang dijanjikan...barang pun berkualiti..tapi nak tanya ni..Go shop punya servis penghantaran memang tak call dulu ke sebelum datang?memang main terjah je  ke..contohnya penghantaran dalam masa dua hari,tup tup..tetiba je dah ketuk pintu barang dah sampai..memang bagus tu..tapi kan

Tapi kalau pembeli tiada di rumah macam mana?sedang bekerja ke atau ada kecemasan ke..anda datang orang takde rumah macam mana...apalah salahnya call atau sms dulu ke sebelum datang barulah kami bersedia...


Hari tu diorang datang nasib baik ada orang di rumah menerima barang penghantaran,irda kat ofis masa tu..kalaulah i kat rumah dengan seluar pendek ke,berkemban kain batik ke..keke ke takpun bertowel ke(i kat rumah memang rasa macam tepi pantai je..hukaloh ;)..haaa...kan serabut je orang datang dok tekan-tekan loceng..at least dengan satu panggilan fon cakap "kami otw ke rumah puan untuk hantar barang"/....haaa boleh i stanby goreng cekodok pisang dan teh o panas awak datang rumah..amboiii.....tu tipu....huhu...



Lagi satu kalau jhusband tengah keje masa hantar barang tu,confirm lah i tak menerima tetamu kan..?.so please go shop call dulu for future,,i banyak lagi nak beli ni...cehwah.tapi barang diorang memang berkualiti dan harga berpatutan...tak rugi beli dari go shop..haaa amik iklan free lagi.gitew...



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Akk pun ada beli barang dr Go Shop, tapi biasa dia bgtau dlm sminggu temponh penghantaran, dan akk suka bg alamat tmpt keje.

    ReplyDelete
  2. Akk pun ada beli barang dr Go Shop, tapi biasa dia bgtau dlm sminggu temponh penghantaran, dan akk suka bg alamat tmpt keje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak...hehe ni dalam dua hari dah sampai kak..tapi memang masa tu punctual..tapi terus terjah rumah tu..huhuhu...

      Delete
  3. sebab tu ramai suka bagi alamat opis kan yang. senang je. my mom pun jenis takkan bukak pintu kalau orang dok ketuk pintu -__-

    ReplyDelete
  4. I xsuka pakai office kang depa tau i beli apa yang .hehe

    ReplyDelete
  5. akak lebih suka bagi alamat ofis kalau beli online sbb dekat rumah memang tiada siapalah kalau waktu bekerja

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+