Beza FOLLOW THIS SITE dengan GOOGLE FOLLOWERS add in circles

07:55:00

Setahun jagung bermula sebagai blogger sejak tahun lepas irda aktif di blog,banyak yang irda belajar dari readers irda,

Baru tahu kalau blog hanya ada widget google followers,kalau ada apa-apa entry baru yang irda tulis followers irda takkan dapat tahu kecuali kalau dia datang singgah ke url blog kita...mommycici cakap kalau dia nak baca blog irda kenalah dia datang singgah cari adress irda,tapi kalau ada widget follow this site,haaa baru any entry terbaru akan nampak dalam list blog followers..ooh ye ke...heheh baru tahu tau...ilmu baru...

dan mommy cici pun dah ajar irda how to add follow this site widget.
 ..yeayy dah ada dah kat blog irda..so kawan-kawan irda yang sudi jadi google follower irda,irda nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sudi baca bebelan irda ni..terima kasih tak terhingga..moga pertemuan maya ni suatu masa bertemu di alam nyata..ukhuwah yang ikhlas akan terbina hubungan yang jelas..insyaALLAH..amin...nanti follow this site juga ya :)..hope kalau ada apa-apa promo coway terbaru boleh terus update kawan-kawan..wahhhh...amboii nak iklan je si irda ni kan...

alaaa...gurau-gurau takkan tak boleh...oklah irda nak siapkan breakfast dulu,hari ni  nak goreng samosa berinti sayur dan ayam yang diberi oleh jiran depan rumah,..goreng fries dan teh o...lepas breakfast nak pergi segambut pergi rumah kawan sekolah rendah irda ..dia wassap plan nak buat asb loan 400k...wow!!...sambil beraya sambil signup asb kan kan..eheh ada lagi ke raya...adalah kut,buktinya ada je orang jemput open house hari ni,apa2pun pergi rumah kawan ni dulu then baru pergi open house..

Kawan irda nak amik asb1 200k,asb2 200k.dia cakap"apapun promo bank lain,nak amik ngan irda jugak"wahhh ayat dia beli jiwa ni..ni nak kena cari freegift baik punya untuk dia ni....bestnyaaaa. Thank you siti hasrini....dan more than18  tahun tak jumpa ni..nampak dia di fb je...tup tup nak amik asb ngan irda..syukur...kawan baru silih berganti,kawan lama dilupa jangan..setiap soalan jawab dengan keikhlasan,kerana esok kalau berbusiness orang pertama yang akan signup pastilah kawan-kawan...:)

bulan ni august nak kejar 2 juta at least loan asb...doakan ya..kalau tak cecah target takde incentive tau...charity for the bank...hikhik...taknaklah...bank dah kaya...nak charity tempat lain laa...

uols nak buat asb loan tak?hehehe..isk sempat lagi kan..ketuk dahi irda jap...tapi kalau nak dengar dulu apa itu loan asb pun boleh tau...tak salah pun..tak kena bayar pun..:) tak amik pun tak apa,irda memang suka bagi consultant free ni...:)hehe..

okok...irda nak stop dulu..kan kalau tak stop sampai ke sudah membebel je... ok daaaa....




thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

4 comments

  1. sy pula selalu guna google plus je kalau nak tgk article baru.. hehe.. lagi senang..

    Blogwalking sini, jemput singgah baca artikle review ini ye

    Review TMGo Broadband artikle...

    ReplyDelete
  2. waa~ rezeki irda tue kawan nak buat jugak dengan irda ...

    dear , nadia ada tag irda utk join satu giveaways .. nnt tengok lah , jom join

    http://lanadia-nia.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  3. Hihihi in sya Allah.. 😘

    ReplyDelete
  4. Siqah pun baru tahu pasal beza antara google+ dan followers site. Sebab dulu ada followers je. Lain eh..

    Button follow irda tiada di sidebar. Sekarang, ada masalah dengan followers widget rasanya. Huhu.

    Siqah follow irda guna dashboard. Hee. Salam perkenalan 😊

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+