COWAY: Closed lawyer di legal firm

06:45:00

 Assalammualaikum dan salam pagi sabtu readers..tak kisahlah waktu entry ini dibaca hari apa,irda taip ni pagi sabtu selepas subuh,semua orang masih belum  bangun inilah waktu yang paling sesuai untuk menulis.

Hari ni ada 3 jemputan open house,satu di subang,panel valuer,satu lagi di Nilai yang irda dapat job sebagai blogger ramadhan tempoh hari dan satu lagi  di uk perdana,rumah BFF..so sebab keduanya jauh,maybe irda akan datang yang paling dekat sahaja,iaitu rumah BFF...Dia siap suruh irda datang awal tolong masak lagi..huhu....hari tu masa diorang datang rumah irda request masakan minang...berkungfu di dapur siapkan..amboi time dia bukan main suruh datang jadi usher bagai...hehe..sajalah tu kan..namanya kawan rapat,mesti paham sangatlah peel masing-masing...

Kelmarin terpaksa irda beli hp baru,kali ni beli sama mcam hp mak yang irda belikan sebelum raya hari tu.irda terpaksa beli jugak,kalau ikutkan tak nak beli pun,irda ok pakai hp lama buruk ke apa ke,asalkan berfungsi,dapat belikan mak hp baru pun dah happy dah,tapi sebab urusan kerja,samsung s3 irda dah jammed jadi nak tak nak terpaksa angkat hp baru..adohai..cost lagi kan..

Irda beli sama macam hp mak,samsung galaxy J7,yang ni tak tahulah berapa lama boleh tahan,sebab hari tu beli hp mak menggunakan credit card secara lumpsum payment,so kali ni irda pergi courtmammoth cari secara easy installment,sebab tak nak lah beli cash lagi,tak cukup bujet :(..hikhik..alahai samsung,memang engko ni tahan 2-3 tahun je ke?sebelum pakai s3,irda pakai tablet..itupun dah kiok..jadi dua-dua sekarang rasa macam nak hantar factory samsung,bagi repair,sebab kalau repair pun makan masa,baik angkat satu yang baru,kalau tak macam mana nak entertain client inquiry kan....so almost 2k plus melayang for dua hp untuk satu bulan...aduhai...

apapun..berkat agaknya belikan hp untuk mak,walaupun hp sendiri baru je  nak tukar setelah sekian lama on off,batery tak leh charge lah,jammed lah,hanglah...tapi belikan hp mak dulu finally irda dapat rezeki lain dari ALLAH..

Ingat tak masa bulan puasa tu irda ada dapat invitation dari legal firm untuk berbuka puasa di prescott hotel jalan medan tuanku Kuala Lumpur,so lawyer and business partner situ sudah pun signup coway dengan irda...ngam-ngam lepas seminggu irda belikan hp mak...alhamdulilah...

terima kasih kawan yang menjemput irda masa tu,buka puasa sambil berbusiness dan terima kasih kawan-kawan yang sentiasa refer irda client...Thank you sangat...

Client ni amik yang jenis petit ni,ada 3 suhu sebulan hanya 120 
Terima kasih tuan wan dari idzham azman & partners:)



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

0 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM