crochet Lover- Shopping crochet yuk!

08:46:00

 Hi uols...ada peminat crochet tak?Alaa benang halus yang dok kait-kait tu,suka tengok selalu diorang buat stoking baby lah..baju baby lah..

Haaa..hari ni Irda nak tunjukkan kat uols crochet for meja makan...ni besar giler ni,sesuai untuk meja gedabak besar.10-15 orang makan.Deco-deco with crochet!



Material sangat berkualiti.Siapa peminat crochet bolehlah roger-roger irda....jenuh jugak nak cari kat Malaysia yang seni halus macam ni kan..

Bytheway irda akan lelong di garmin ni dulu sebelum offline market.








Cond 10/10
Warna benang halus putih
Made in Australia
Price-RM 200 including post fee

Irda:017-3121936/011-23716700




thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

1 comments

  1. cantik tu, tapi akak tak boleh la beli yang kaler putih2 macam nih, habis dikerjakan anak2 nanti, nangis mak tengok

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+