MY Looks:aidilfitri 2016

00:24:00

 Salam uols...esok semua nak masuk kerja kan?Hari ni lepas menerima 3 family sebagai tetamu..alhamdulilah semua yang irda masak sold out..siap jiran depan rumah minta menu sambal udang irda lagi..wahhh..hehehe kembang tau hidung bawang irda ni...irda buat sambal udang tapi sambalnya ala-ala masakan padang...jiran depan rumah 6 orang tadi datang anak beranak,seronok habis licin diorang makan...next entry i share ya menu tu...insyaALLAH..

Bila adik ogy dah keluar hospital barulah irda semangat nak pakai baju raya...ni nak simpan gambar dalam ruangan mylooks ni..baju raya tahun 2016 ..

Irda sekarang tak bernafsu sangat nak beli baju raya..tudung ni pun makcik belah husband bagi.Selai ni je lah baju raya irda.Tahun ni takde dah nak fesyen peplum ke,ala-ala saloma ke,baju kurung ikut cutting ke..entah..makin bertambah usia..makin insap kejap..doakan ye istiqamah,,kan esok pakai ntah apa-apa lagi..alahai irda..


diantara lelahnya jiwa ...dalam resah dan air mata..ku persembahkan kepada-MU yang terindah dalam hidupku.Meskiku rapuh dalam langkah,kadang tak setia kepadaMU,Namun cinta dalam jiwa hanyalah padaMU..Maafkanlah bila hati tak sempurna mencintaiMU..Dalam dada ku harap hanya diriMu yang bertakhta..-opick-

Tahun ni touching banyak ni..kawan irda bagi satu set tudung shawl dua muka dari butik RATU.next entry nanti i tulis pasal kawan ni,lepas tu makcik pun bagi dua helai tudung sekali .ALHAMDULILAH...jimat duit tau...hehe...rezeki sangat rasanya dapat 3 shawl FREE sempena raya ni...ngehngeh..

 
Details Ootd:instat shawl dua muka by Irda.Baju jubah by Irda & shoes by BONIA




Instant shawl dua muka yang irda pakai ni... ni dijahit sendiri oleh family
Price RM35 untuk sehelai termasuk kos penghantaran
Amik more than 3,irda bagi diskaun

Jubah RM99!including post fee

not too late to promote...boleh pakai for any event uols..:)


instant shawl 2 muka by IRDAGarminCollection.Only RM35 ..including post fee..dijahit sendiri menggunakan kain cfon dan manik...ada pelbagai warna tapi hitam selalu menjadi pilihan kawan-kawan Irda...:)senang nak match kata depa..

ok...dah 12:20am now!time to sleep..esok kerja..yeayy :) daaa...

thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

14 comments

  1. Waaaa~ bestnya... Rezeki irda tue , dapat 3 shawl terus . Hihihi ... Ok2 esok kerja .. Goodnight =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje elok2 tau yang...hehehe happy working..:)

      Delete
  2. Waaa bnyk dpt shawl.. Rezeki tu..
    Selamat hari raya Aidilfitri..
    Jejalan raya sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat menggunakan hp baru ahmad hasif

      Delete
  3. rezeki tu. btw cantik jubah you bee. selamat hari raya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thank you yang...selamat hari raya juga..mehlah bawak anak-anak dtg umah i ...

      Delete
  4. Salam irda,
    salam perkenalan. Jubah tu kain satin ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis fyda...bukan satin sis..kain biasa yang tak lekat di badan..yang penting ad zip di depan..mudah untuk ibu-ibu kalau nak menyusukan baby...ada saiz..yang irda pakai ni saiz M :)

      Delete
  5. Wah bisnes plak cik kak sorang nih, tahniah3x, moga suksess gitew.
    Ha, nnt jgn lupa syer sambal udang ala padang yea

    ReplyDelete
  6. Wah bisnes plak cik kak sorang nih, tahniah3x, moga suksess gitew.
    Ha, nnt jgn lupa syer sambal udang ala padang yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik kak..hehe doakan irda rajin nak share menu ye...irda ni rajin membebel je ...huhu...mehlah dtg rumah irda masakkan sambal udang utk kwn2 blog..hehe

      Delete
  7. cantik shawl dan jubah..murah pulak tu

    ReplyDelete
  8. wah, berkilat lining dia tu..

    ReplyDelete
  9. cantik kaler jubah..mmg match dgn tudung..

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+