Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"

21:59:00


 Salam readers..how your weekend?any productive activity ? Ni irda nak inform first time irda as blogger join giveaway ni,before this ada juga kawan-kawan blogger yang tag irda untuk joint segment dan giveaway ni,kali ni tertarik hati nak join bila baca entry siqah :)..Sebelum ni tertarik hati juga,tapi masa tak izinkan irda join.terima kasih kawan-kawan yang sudi tag irda...:)

Mungkin sebab hari ni ada kelapangan dan mungkin ada masa sikit untuk join,jadi untuk menambahkan kenalan dan rakan rakan blogger seluruh dunia insyaALLAH..WHY NOT JOIN KAN..

So uols yang terbaca entry ni dan berminat nak join juga boleh  KLIK SINI


Hadiah-Hadiah Giveaway:
Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

 Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

Wah..bestnyee..paling best ada coffee terbaik tau sebagai hadiah bonus

 


 Coffee lover boleh lah try tau..sambil berblog sambil bercoffee then sambil menikmati angin-angin sepoi-spoi dari beranda rumah...wahh sure berjam-jam depan laptop kan..hehe(eeh irda cerita pengalaman sendiri kan)

Walaupun irda bukan coffee lover,tapi kalau dapat ni..nak cuba lah jugak gak..jauh nun dari sarawak orang bagi kan..mana tahu sekali cuba nak lagi...ok u oll...klik link diatas ya kalau nak join..

daa....esok kerja ..bangun sebelum subuh tau...then solat dua rakat sunat sebelum subuh itu lebih baik dari dunia dan isinya..insyALLAH..esok irda nak start puasa sunat balik isnin khamis,lama tak buat ni sejak raya makan sokmo..berat dah naik ni...nak maintain berat tak perlu workout kuat sangat,amalkan puasa isnin khamis..insyALLAH maintain..aminnn....selain tu boleh buat pahala kan..ok uols..daaaa..



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

23 comments

  1. Yeayyy! Irda join giveaway.. Congrats on your first giveaway =) Good luck to us =)

    Selamat berpuasa esok 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..for your sharing...alhamdulilah diberi kekuatan untuk berpuasa...good luck for us..hehe

      Delete
  2. Good luck for all!

    Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama Monday 15082016

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mas..tq for blogwalking here..salam.kenal dan salam.ukhuwah ya

      Delete
  3. Replies
    1. tq bro hasif...jom.join ..hehe

      Delete
  4. All the best Irda
    Mana tahu ada tuah boleh menikmati kopi special itu kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak zakie...ehhe kannn nak rasa sangat coffee tu..tq kak

      Delete
  5. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi cik itah..tq singgah di blog irda..salam.ukhuwah ya

      Delete
  6. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join & Good Luck ye...

    Semak senarai peserta GA disini -->http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  9. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  10. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama...
    goodluck..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  12. Semak senarai peserta sekali lagi..yg belum join, jom jom jom! 22 september 2016 tarikh tutup..

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  13. hai,jom join giveaway saya! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  15. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM