Giveaway Min Kaffe

16:40:00




Terima kasih tuan blogger  elihjapahar

sebab pilih irda sebagai penerima Min Kaffe bonus dari giveaway tuan: http://www.elihjapahar.com/.

First time ni irda join giveway,walaupun ada kawan-kawan blogger yang lain tag irda,kadang-kadang tak sempat nak join walau teringinnn sangattttttttt...seronok tengok mana-mana kawan blogger yang aktif ber giveaway dan bersegment.Hope semua sukses dan terus menceriakan dunia blogging ni ye.

Bila dapat orang hantar apa-apa aje lah,beli online ke,walaupun beli atau dapat hadiah,bila ada orang courier atau abang pos laju datang office bagi barang,wahhh terasa terawang-awang rasanya.ye lah dapat hadiah kan.orang gile pun suka kalau dibagi sesuatu..hehe..apalagi kita manusia normal ni..:)..macam tak kena je perumpamaan tu irda.kahkah

Kalau beli online pun macam itu,walaupun beli sendiri bila orang datang hantar tu,anggap je dapat hadiah.hahah!Tetiba teringat dapat bunga dulu,amboii blushing dan senyum satu hari,rasa nak terjongang gigi sebab satu hari tersengih je..sweet memory forget not,ececeh..ko dah kenapa irda?.

banyak nyaaaaaa...dalam satu kotak

 Min kaffe ni mudah di gunakan,koyak campur dengan air panas terus minum.

Rasa dia cause ia ada magnesium,so adalah masin sikit kan.Tapi ini adalah minuman kesihatan,irda google jugak kelebihan mint kaffe ni,selain untuk cholestretol,low blood and so on,yang penting untuk diet dan kuruskan perut juga,,omak bab kuruskan perut ni terus rasa nak telan semua sachet ni..(btw irda berusaha :kurus sikitlah dari dulu perut ni,sedapkan hati ni :).InsyaALLAH..healthy more important right?

irda letak kat  office supaya kawan-kawan office boleh try sekali kan..so uols nak cuba?boleh contact tuan blogger tersebut ya..irda bukan ejen,irda hanya penerima :).Terima kasih tuan blogger :)



 



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

9 comments

  1. Min kaffe ni mmg sedap, akk dah try sekotak, tapi sbb nk berubat penyakit akk tu, akk stop dulu, byk sgt nk cuba tk tau mana satu yg ok.
    Wow bestla irda dpt hadiah tu kan, tahniah2x

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..irda try sesachet,,sedap baunya.budak2 ofis ada yg pelik juga..huhu sbb rasa dia agak masin sikit kata depa.irda doakan akak cepat sembuh dari sakit tu ya.terima kasih kak selalu share info wassap dengan irda.maafkan irda xsempat nak reply.perkongsian akk irda hargai sangat..*hugs*

      Delete
  2. Min kaffe ni mmg sedap, akk dah try sekotak, tapi sbb nk berubat penyakit akk tu, akk stop dulu, byk sgt nk cuba tk tau mana satu yg ok.
    Wow bestla irda dpt hadiah tu kan, tahniah2x

    ReplyDelete
  3. Coffee ni memang bagus, Irda.
    Masa pantang saya selalu minum.
    Sebab coffee ni dapat membanyakkan susu ibu macam saya ni.
    Boring gak kan kalau asyik minum susu dan milo je.
    Kakak kat sebelah katil yg suggest after beranak hari tu.
    ^)^

    ReplyDelete
  4. oooo.. mint coffee.. tahniah.. irda rupanya yg bertuah tu yer... :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki irda dapat min kaffe. Siqah tak pernah cuba min kaffe walaupun siqah pengemar kopi. takde jual kat kedai biasa ke ek? Nak jugak tanya irda walaupun irda bukan ejen. hehe.

    Kalau dengar bab kempiskan perut, memang teruja terus nak cuba. Hehe.

    ReplyDelete
  6. thniah kak irda! hihi bestkan bila dpt hadiah

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM