CIMB Bank beroperasi di hari Sabtu?

08:51:00


Morning readers,

anda pemegang kad atm cimb?masih belum tukar kepada atm baru?apa beza kad baru dengan atm lama?kad baru ada paywave seperti gelombang di tepi kad.kad lama hanya boleh digunakan hingga december 2016 sahaja tau.



Hari ini Sabtu cimb bank branches open tau untuk transaksi penukaran kad atm baru(recarding) sahaja.Time 10am-4pm

CIMB branches open for recarding TODAY,SATURDAY 12th November 2016

Kalau hari biasa dan ingin buat pelbagai transaksi cawangan yang beroperasi di hujung minggu adalah cimb klcc.Ada lagi 2-3 cawangan rasanya,irda pun tak pasti cawangan mana,yang pastinya irda confirm cimb klcc sahaja sebab irda pernah buat transaksi di sana sambil shopping.:) hehehe.Kalau nak tahu lagi boleh call customer service cimb ya..

Jom siapa yang belum tukar kad kita tukar hari ini.


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

9 comments

  1. Maybank sy dah tukar, cimb ni tak ada duit malaslah nak tukar kahkahkah :D

    ReplyDelete
  2. cimb ni tak tau kak bila dpt g tukar..kat tawau lokasi dia juah sgt

    ReplyDelete
  3. Yg bagus boleh tukar secara online utk jad maybank. Akk dah tiga kali pegi tk dpt2 nk buat, asyik ramai org je. Sekali kerani bank tu cakap bole tukar secara online jer, ushhh..buat penat je.

    ReplyDelete
  4. Saya tak ada akaun kat situ.
    Baca untuk Pengetahuan je.

    ReplyDelete
  5. Yeayyy zety baru je tukar atm baru last week.. Selamat kejap je n sgt mudah !

    ReplyDelete
  6. Slaam hari minggu Irda
    Best tu kan org ramai berurusan lebih hari lah tu kan

    ReplyDelete
  7. ye tukar di cimb klcc paling cepat dan senang.. hari sabtu tu dtg je awal pg takde org pun.. hehe..

    ReplyDelete
  8. yeayy i dah setel semua benda.

    lega betul babe.

    si ocin tu ha tak setel lagi

    ReplyDelete
  9. Reen masih belum settle tukar.. Dua kali g MBB, dua kali kena balik. Sebab ramai nak tukar. Hahahaa

    Cimb pula xg lg... Mungkin akhir bulan ni..

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM