Coway di UKAY PERDANA ,Ulu Klang

20:59:00

"setiap orang yang hadir dalam hidupmu samaada kamu belajar sesuatu darinya..atau dia belajar sesuatu dari mu"
hargai sebuah pertemuan..kerana disitu berbuah keakraban



" ada orang berkata...kalau kita buat business orang yang akan support adalah orang lain..bukan kawan2 kita...atau sedara mara.kita."

NAMUN...irda bersyukur....alhamdulilah-alhamdulilah..

Yang banyak support business irda adalah kawan-kawan .BELI & REFERRAL

officemate&banker other branch
exofficemate
exprimary
exsecondary
excollege
exbanker
bankingclient
family

nasib tak ramai exbf...if not boleh support coway irda jugak..kahkah

Terima kasih kawan-kawan..

adat berkomunikasi:Biar ramah mulut...bukan banyak mulut..
dalam berkawan:ibarat simbiosis,bukan parasit
hapuskan level PHD,tingkatkan prestasi & kurangkan gosip kanan & kiri...kelak ada rezeki orang akan mencari...

alhamdulilah...

Pernah dengar satu kata-kata hikmah?

"JADILAH MANUSIA YANG PERGINYA DITANGISI,HADIRNYA DINANTI-NANTI,JANGAN JADI MANUSIA DATANGNYA DIBENCI,PERGINYA DISUKAI"

Untuk menilai peribadi seseorang,saya atau anda tidak layak mengambil kerja Tuhan.JANGAN membenci sesiapa,kelak seorang yang anda benci,4 orang akan benci anda.setiap orang ada level perangainya,jadi sayangi dan berbuat baiklah dengan sesiapa juga yang anda jumpa setiap hari.kelak anda tidak tahu mungkin diantara orang-orang yang anda temui adalah sumber rezeki dari Ilahi...

 
 Pilihan kawan irda kak rose dari ulu klang adalah produk coway:

Villaem CHP-08R :
Revolusi Penulen Air Terlaris.
Pintar. Bergaya. Kontemporari.
  • Panas, suam, sejuk dan suhu bilik.
  • Pengawalan suhu air panas.
  • Keupayaan penapisan yang lebih pantas.
  • Penunjuk suhu.
  • Mod jimat elektrik.
MODEL VILLAEM 4 SUHU AIR.
* Air Suhu Sejuk
* Air Suhu Panas
* Air Suhu Suam
* Air Suhu Bilik
Kapasiti Air : 11.3 liter.

CALL/WASSAP IRDA:-011-23716700


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Hidup kita kan saling memerlukan mungkin tidak hari ini esok lusa siapa tahu..moga bisnis makin sukses

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..amin...terima kasih kak..:)

      Delete
  2. :D :D nasib tak ramai exbf, fuh..
    coway mmg terbaik memudahkan proses nak buat air dan minum air.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa...ahmad hasif ramai GF ke?kekeke...sorang cukup ya...tapi berkualiti...ramai gf buat pening kepala wat apa kan..hehe

      Delete
  3. Kan. dia kawan dan dia jugak customer. saling support each other :D btw moga terus success. saye pun selalu gak ternanti2 next artikel awk :) follow awk jugak ;D

    ReplyDelete
  4. tahniah ida....semoga terus berjaya dalam bidang ini

    betul ada mereka yang telah berjaya dalam perniagaan antara faktor mereka berjaya adalah menjaga hubungan baik dengan semua orang...

    ReplyDelete
  5. da pasang kat umah.. mak siap pasang dua lagi.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. setuju sangat..berbuat baik dgn semua org

    ReplyDelete
  7. "setiap orang yang hadir dalam hidupmu samaada kamu belajar sesuatu darinya..atau dia belajar sesuatu dari mu"
    hargai sebuah pertemuan..kerana disitu berbuah keakraban"

    ...........the best word...i like it....anyway salam perkenalan

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+