Gambar hilang dari blog?

14:08:00

 Assalammualaikum..

Irda nak tanyalah..siapa ada masalah macam irda?photo atau image yang kita letak dalam sesetengah entry tetiba je hilang...

Kadang-kadang tak keluar ..tapi line internet laju je..ada entry lain,photo ada je..ala sedih lah,bila irda baca balik entry-entry lama,ada yang photo dah hilang..sobss..ada kawan-kawan yang tahu tak?Dan ada cara tak nak elakkan ia terjadi..ye lah blog ni kan macam diari irda..kalau ada yang hilang..agak menyedihkan actually..

Tolong irda ya..Thank you kawan-kawan ...



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

19 comments

  1. GAMBAR KAK KAT BLOG PUN SELALU HLG IRDA,,XRETI JUGA NK GODEK2 MNCARINYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita mengalami masalah yg sama kak..

      Delete
    2. kita mengalami masalah yg sama kak..

      Delete
  2. Gambar blog kita x hilang... cuba cari dalam google album dan linkkan semula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp ia broken mcm xboleh dilihat dear..;)

      Delete
  3. Saya memsng tak tahu sebab baru sangat berblogging. Apa2 pun Thanks, I read yours always for info.
    .
    I just published another new entry 5 minutes ago.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tuan..nanti sy singgaj baca

      Delete
  4. Reen punya tak hilang.. Tapi tak boleh view, gambar broken. Mungkin sebab Reen hanya copy paste dari Wordpress ke Blogspot..

    Mungkin kot sebab tu jadi broken.. Nak tak nak, guna juga cara manual. Upload semula gambar. Nasib baik gambar ada lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. irda pulak copypaste dr fb irda ke blogspot..kdg2 upload manual dr laptop..cuba jugak google sebab apa..jangan ada hantu yg sabotaj dah lah..hahah

      Delete
  5. Kemungkinan gambar tu kita ambil dari blog lain. Hot wire atau hot linking. Bila bandwith dah habis akan jadi macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh...tp kebanyakkan pic itu adalah koleksi irda..huhuhu;(

      Delete
  6. Blogger ni ada limit untuk gambar. Cuba masuk piccasa cek dah penuh ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ada limit ya....baru tahu...hikhik

      Delete
  7. Kak irda cuba baca sini mana tau blh mbantu

    https://www.google.com/amp/juragancipir.com/mengapa-gambar-di-blog-anda-hilang-begini-cara-mengembalikannya/amp/?client=ms-android-samsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. silap link..hiihi ni link baru

      http://juragancipir.com/mengapa-gambar-di-blog-anda-hilang-begini-cara-mengembalikannya/

      Delete
  8. saya pun tak pasti masalah ini....jarang terjadi...mungkin terdelete rasanya

    ReplyDelete
  9. rasanya kalo copypaste mmg snng hilang n broken..kena upload bru x hilang kott..insyaAllah

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM