Penawar asma pada bayi:Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd

13:22:00


Assalammualaikum Readers Irda yang dirahmati ALLAH selalu :)


 

Kepada  yang mencari-mencari alternatif perubatan yang lebih alami untuk merawat penyakit asma pada anak-anak ,minyak herba asmak mujarab ada jawapannya.Sebelum huraian lebih lanjut,jom kita tonton video dari youtube untuk pemahaman kita bersama.


 

Minyak herba asmak ini dikeluarkan oleh MHAMSB .Ia adalah ubat" berangkai "yang bukan sahaja baik untuk penyakit asma bayi,tetapi ia juga boleh menyembuhkan pelbagai penyakit lain seperti batuk,kahak,lelah,selsema.migrain,resdung,sakit mata,sembelit ,kembung perut dan 1001 lagi kegunaannya.Sebotol ini bagaikan minyak ajaib untuk kegunaan seisi keluarga tanpa mengira peringkat umur.



APAKAH KEISTIMEWAAN  MINYAK HERBA ASMAK?

Bahan-bahan yang menjadi intipati untuk lahirnya sebotol minyak mujarab iaitu minyak herba asmak.

Minyak herba asmak telah dihasilkan melalui proses yang sangat teliti dan menjalani R&D agar ianya selamat dan berkesan dengan lebih cepat.

Pihak pengeluar juga telah memberi jaminan bahan yang digunakan lebih suci,tidak "overdose" dan tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi.Minyak Herba Asmak berangin dan ia mengikut piawaian yang ditetapkan.Peratusan alahan pada herbanya juga rendah supaya ia sesuai digunakan oleh apa jua jenis kulit dan mudah diserap oleh kulit.


SEBOTOL MINYAK INI HANYA BERHARGA RM 39.00





 "Wang boleh dicari kesihatan tidak boleh dijual beli",Harga sebotol minyak ini sangat berbaloi dan  dapat digunakan untuk seisi keluarga.MAK-MAK,sehelai tudung berjenama lebih mahal harganya berbanding sebotol minyak herba asmak yang sangat bermanfaat untuk seisi keluarga.:)..

Satu rumah wajib ada sebotol minyak ini kerana ia bukan sahaja  minyak biasa tetapi ia boleh digunakan untuk merawat 1001 satu jenis penyakit.,JOM letakkan minyak herba ini sebagai list keperluan yang wajib dibeli untuk kegunaan keluarga anda.Hanya RM39.

Ya penyakit datangnya dari ALLAH,dan tiada penyakit yang tidak boleh diubati selain mati.Dan untuk mengubati penyakit pelbagai cara dan alternatif,salah satu nya adalah dengan menggunakan minyak herba asmak.Ia tidak perlu anda bersusah payah mencari herba atau memproses herba menjadi ubat alami,ia tersedia dengan packaging yang cantik dan mudah digunakan.sapu-sapu sahaja insyaALLAH akan sembuh dengan izin ALLAH.Tapi sapuan juga harus dengan cara yang betul,baru ia akan berkesan.InsyaALLAH

.

PERKONGSIAN TESTIMONI PENGGUNA MINYAK HERBA ASMAK DARI EJEN-EJEN YANG DIPERCAYAI

 
 
 


Ini hanya sedikit testimoni dari pengedar minyak asmak,ada beratus-ratus lagi feedback yang begitu positif diterima oleh pengedar minyak herba asmak .Para pelanggan yang ingin mencuba dinasihatkan untuk membelinya daripada pengedar yang sah dan boleh juga dapatkan ID mereka untuk rujukan .Ini mengelakkan anda tertipu dengan minyak herba asmak tiruan.

PASTIKAN ANDA DAPATKAN MINYAK HERBA ASMAK YANG ORIGINAL
 
 keberkesanan minyak ASMAK  ini memang sudah terbukti,sebab itu ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah cuba mengeksplotasi dan meniru jenama herba minyak asmak dan menjualnya di pasaran. Hanya produk yang TERBUKTI BERKESAN sahaja yang akan ditiru,dan minyak herba asmak juga menjadi mangsa peniruan kerana ia terbukti BERKESAN apabila digunakan bukan hanya sembang kosong pengiklan.


"Menggunakan 100% bahan semulajadi,diproses melalui R&D,diedarkan dengan consultation FREE,menjadikan minyak herba asmak pilihan di hati."

"Yang penting ia bukan bicara kosong penyedap rasa,cuba dulu baru anda tahu kesannya.Apalah sangat dengan harga sebotol RM39 SAHAJA ,Sedangkan nikmat sihat itu tidak ternilai harganya."

"Kasihan si kecil apabila hidung tersumbat,nafas yang laju,makan ubat selsema kadang-kadang buat anak sentiasa mengantuk dan mata kuyu saja,cuba sapu dulu dengan minyak herba,moga ALLAH memberi keselesaanya.InsyaALLAH,kita mencuba,pengedar pemberi cara,dan penyembuhnya tetap ALLAH swt."

BOTOL & KOTAK MINYAK ASMAK YANG BERWAJAH BARU
 

 Pengedar yang sah akan memberikan rundingan percuma cara pakai minyak asmak mengikut masalah yang dihadapi dan cara guna minyak dengan betul.Cara pakai yang betul akan memberikan kesan yang maksima kepada pengguna.

Pengedar minyak asmak bukanlah penjual minyak jalanan yang menjual dan kemudian meninggalkan anda.Para pelanggan digalakkan berhubung dengan pengedar berkenaan samaada sebarang masalah atau berkongsi pengalaman menggunakan minyak herba asmak.

Agen-agen yang dilantik juga menggunakan harga dan packaging yang telah disyaratkan oleh pengeluar.

 Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  : 

Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/
Website Minyak Herba Asmak : http://penawarasma.com.my
Fb Page :
Minyak Herba Asmak HQ


Jika anda membeli minyak herba asmak dapatkan jugak bedak asmak.Ia sebagai koleksi tambahan ada untuk satu produk

 
 


Cara guna Bedak Asma' :
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Pakai bedak ini di bahagian yang bermasalah. Sapukan pagi selepas mandi, malam sebelum tidur dan seberapa banyak kali dalam sehari untuk dapatkan kesan maksima.
✔ Untuk kesan yang lebih cepat,selepas 2 jam sapu,bersihkan dengan air yang bersih,dan sapu lagi.Ulang seberapa banyak kali di peringkat awal mencuba Bedak Asma' dan rasai perubahan yang ketara.
 

Cara pemakaian: Waktu siang
 
Pakai sekerap yang boleh ketika masalah kulit sedang teruk.Selepas beberapa jam, jika bedak kelihatan pudar dan diserap peluh, cuci bersih dengan air, lapkan dan keringkan kemudian sapu.
Malam🌙
 
Sapu sebelum tidur
💥Untuk gout dan cirit-birit :
Ambil air tapis/zamzam suku cawan @5 sudu besar.Campur dgn 1 sudu kecil bedak.
Minum sebelum sarapan dan sebelum tidur.
💦Sekiranya bedak kelihatan kering,tambahkan sedikit air yang bertapis sahaja atau air zam-zam kerana nak elakkan terkena klorin air paip.
💓💓💓💓💓💓💓💓
Sesuai digunakan untuk semua jenis masalah kulit.

❣❣❣❣❣❣❣❣❣
 
Perhatian : Elakkan celup ke dalam bekas menggunakan tangan, sebaliknya tuangkan sedikit ke bekas lain atau gunakan sudu yang bersih.

Jika kulit jadi kering,selang seli dengan minyak zaitun,atau minyak kelapa dara atau vaselin.

Dapatkan dari pengedar diatas ya.

 


Thank you for reading this entry,appreciated

You Might Also Like

9 comments

  1. Memang ramai yang review dan dah cub minyak ni. Kami tak pernah guna. Tapi dengar orang kata bagus

    ReplyDelete
  2. Keluaran bumiputra ya Irda?

    ReplyDelete
  3. Saya percaya produk yg dihasilkan dari herbs. Itu sebab saya tak pernah miss makan ulam. I love ulam so much, begitu juga my family is the ulam lover. Believe me, according to the concise Oxford Dictionary, ‘a herb is any plant where the leaves, seeds or flowers are used for medicine, flavour or scent.’ There are thousands we never see . Kalau saya nak cerita pasa herba ni sampai esok pun tak habis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cadangan Reen.. Buat satu topik berkenaan herb dalam blog awak.. Boleh Reen tumpang belajar ttg ilmu herb ni. Nak juga tau..

      Delete
    2. Reen,

      Cadangan tu baik. Saya boleh buat blog tentang herba tapi target pembacanya berapa orang sangat. Kalau blog herba tu ujud mungkin komen banyak tapi belum tentu yg mengomen itu baca. Dia komen semata mata nak kita visit blog dia. U tengoklah pengomen2 sekarang. Bukan mengomen.

      Saya membesar dgn hutan, sungai dan kebun. Profile saya pun ada sebut ttu. Itu sebab saya tau banyak tau tentang tumbuhan.

      Ada blogger bernama Warisan Petani, saya kerap bacaa tulisan dia. Pagi tadi pun saya komen blog dia. Tentang reban ayam.

      Pengetahuan herba ni saya tak pandai yg berkaitan saintifik. Saya tak belajar tu. saya makan mengikut cara orang kampung.

      Pernah saya masuk hutan berminggu minggu. Rakan rakan saya susah nak buang air besar tapi saya senang. Sebabnya; apa2 daun yg saya kenal kat situ, saya makan buat ulam. Ulaman & sayuran melawaskan tu semua.

      Tengoklah, mungkin saya buat juga blog pasal herba. Masalahnya masa saya banyak tertumpu pada hal lain. See how.

      Reen, thanks beri idea tu.

      Delete
  4. BANYK TUL ORG SHARE PASAL NI KAK, MACAM BEST JE !!

    ReplyDelete
  5. banyak khasiatnya..tanah liat putih..

    ReplyDelete
  6. sy pun ad asthma.nk try x agaknya ek..hehe

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM