11street Year End media Briefing:Aloft Hotel Kuala Lumpur

14:51:00

Assalammualaikum readers.

rata-rata pembaca irda mesti selalu shopping online kan?Actually irda bukanlah kaki shopping online sangat pun,tapi lately ni terjebak pulak.cici lah ni kan,sikit-sikit update promo online,haa kan irda dah tergoda.aishh iman tipis menahan godaan rambang mata seorang wanita ,ceeh(Sorry cici,saja petik nama u)..hehe

Last week irda attend media invitation by 11street.Ceo 11street Mr Hoseok Kim telah membawa isu tentang shopping market outlook for 2017.Banyak juga perkara dari irda tak tahu jadi  tahu,selalu dok sembang market look for investment unit trut,sesekali kita belajar perkara lain pula kan.


Event tu bermula pukul 9.30(tapi pukul 10.15 am irda masih otw,sila jangan contohi perangai irda :))


11street staff busy with registration bila irda sampai,masa ni irda sama sampai dengan media staff from astro.Yang lain semua dah stanby di dalam,irda je lenggang kangkung baru nak masuk :).(Muka selambe giler walaupun lambat.ngehh !)

 Irda dah ada account with 11street Hari tu bawak kina,kina pun register sekali.Uoll nak register sekali tak?just klik SINI ya..: 11street registration


Buyer


BE AN 11street MEMBER TODAY!

Get Coupons, Credits, exclusive discounts and much more!

ALL COMPLETE

 Kat 11 street ni apa yang tak ada?semua ada(fashion,electronics,health& beauty,home&living,kids&baby,sport & leisure,grocery,service & books)..

siyess irda dah rasa kelebihan shopping online ni,tak payah nak top up minyak kereta,jimat masa,tak yah terhegeh-hegeh cari parking,just shopping from your mobile phone or laptop,yang penting ada connection internet,haa amek shopping sampai lebam ya...yang best sempena year end sale,up to 90% discount hokey.JUST TINGGAL"ONGKOSNYA "AJA YA..:)then EVERYTHING di hujung jari anda.


 Handsome man ni lah CEO 11 street,Mr Hoseok Kim,Banyak info menarik dari slide yang dipaparkan.Tapi mata irda ke slide wassap,busy nonstop wassap ku,aishh ...jadi ada sesetengah info irda termiss! :(.Sorry readers..so irda share sikit ya for uol apa yang dapat irda tangkap.Maaf ler irda ni kadang-kadang macam octopus,mata ke depan,telinga ke kiri tangan ke bawah,sudahnya kadang-kadang hilang focus,sebab banyak sangat perkara datang dalam satu masa..sorry..

Itu sedikit info penting yang irda dapat.yang penting info terakhir  ni 

ONG-SOME NEW YEAR SALES hingga FEB ,WOW UP to 90% discount.Irda siap dapat satu barang harga RM443 dapat less than RM50,AFTER discount,tersembul mata hitam ku tau...terus shopping laju-laju.Thank you 11street!!



 Image may contain: 2 people



 Orang perempuan kalau shopping mesti ingat kat anak kan,baby kids,baby swimming suit,baby muslimah wear..semua ada..irda terus rembat satu untuk alya tau..murah giler...again..terima kasih 11street,mesti alya tersenyum puas mama beli untuk dia.Lama dah dia minta swimming suit version warna pink ni..huhu



 Ehh tengok camera ni irda teringin nak ada satu camera canggih untuk blogging ,bila kah agaknya nak beli tu ya..di 11street mesti ada.

11 street bosses


 

"Thank you kina sayang,always be there for me.Meh bagi dia makan kenyang-kenyang,cici u tak sihat kan bee??i tak bawak u,i bawak mek sorang ni..nanti u baca entry i,mesti u terus shopping kat 11street kan:P~.you kan kaki shopping online..hehe.."


 All media enjoy their lunch di Aloft hotel. Aloft hotel terletak di Kl sentral,just walkin from kl sentral lebih kurang 5 minit je.

Thank you so much 11 street for this invitation.Sweet memory never forget.
Thank you my dear...next time joint sis event lagi ya...:)
Dan sampai entry ini ditulis,irda masih menunggu parcel irda.alaa salah irda juga...hehe..disebabkan irda bercuti panjang,alamat rumah digunakan,selalunya pakai alamat ofice je.. dan disebabkan irda"keperasanan" sibuk ,tiada siapa yang boleh collect parcel tu di rumah .So...irda puji lah seller dari 11street ni,siap wassap lagi.And keep on say sorry cause irda pilih collect sendiri di pos laju .tak nak susahkan dia untuk set penghantaran sekali lagi ke rumah..ada 4 parcel semuanya.

No automatic alt text available.
Go
Thank you 11street ,shopping online via 11street tersangat best,sambil baring atas sofa menikmati air kelapa dan maggi ramen dari korea boleh shopping online dengan 11 street.AND lagi satu paling best,kina pun join irda shopping sekali.Hehe...


tq dik kina masakkan akak maggi ramen yang tersangat pedas tu..arghh dua sudu je terus surrender :).Terus sambung shopping lagi...Kina lah perhabiskan...

Image may contain: drink, food and indoor
cabaran makan maggi ramen oleh kina tak berjaya disahut.leleh air mata akak.Cabaran shopping di 11street,seharian tak habis pilih barang-barang..banyakk sangat pilihan sampai rambang mata.

 anda dah ada 11street account?just register here Register than enjoy shopping




thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

8 comments

  1. wah best ni babe. okay laju laju i nak pergi scroll 11street.

    still tak sihat lagi. sobs.

    ReplyDelete
  2. sy tak selalu..sekali ja pernah shopping online tu pun terima barang yg rosak..nasib baik sy order dua..so yg rosak tu sy kembalikan dan minta refund. lepas tu da malas nak shopping online

    ReplyDelete
  3. hi, saya datang singgah sini :)

    ReplyDelete
  4. Irda! 11 street ni ala2 Lazada eh? macam2 nowadays platform untuk shopping online kan?. Bak kata you...sediakan ongkos nye ajer. Seronok la kan dapat join event macam ni. Jumpa blogger yg lain. Experience tuh best sebenarnya. :)

    ReplyDelete
  5. mesti pedas maggi ramen tu..huhu..

    ReplyDelete
  6. bestnya.. tapi unni jenis tak suka online shoping.. jenis suke tgkl depan mata.hihihihi..camera tu kak :( pun teringgin.bak kata kazen unni blogger mesti wajib ade camera, buat masa ni harap camera hp je la.. sampai skg xde rezeki lagi nk mrasa ramen tu..

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+