Collection 2:Tudung terbaru jahitan sendiri

18:36:00

 Assalammualaikum readers..

,irda nak share tudung yang dijahit sendiri oleh saudara irda ni,dijual di jalan TAR,juga diborong oleh pemborong-pemborong dari negeri pantai timur dan selatan.

Model pun dari our family member...hehe..so irda marketing kan.Kalau berminat boleh contact irda ya.Harga kasih sayang tau.

Kain dia lembut,senang dibentuk,pelbagai corak yang menarik.Kami tak beli dari kedai dan jualkan,tapi kami cari material sendiri,olah idea untuk bentuk design,jahit sendiri..maka lahirlah corak baru dan design terkini untuk tahun 2017.

Kedai ni telah beroperasi secara offline sudah lebih 10 tahun di Jalan Tunku Abdul Rahman.Baru nak berjinak-jinak secara jualan maya.:)

 Image may contain: 1 person, close-up







Image may contain: 1 person, sitting and close-up
Image may contain: 1 person, standing and close-up

 

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, standing

 Image may contain: 1 person, standing and close-up
Image may contain: 1 person, standing and text
 Image may contain: 1 person, standing and close-up

Image may contain: one or more people
 Image may contain: 1 person
Sehelai irda jual RM 59 termasuk postage.Kalau nak ambil secara borong  irda bagi harga lain.

Kelebihan tudung:datang pelbagai corak yang menarik,kain yang berkualiti dan lembut dan ia mudah dibentuk bila digayakan.
ia juga ada pelbagai saiz.

wassap irda:011-23716700


Image may contain: 1 person, close-up

thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Sangat cantik! sesuai utk ke office.

    ReplyDelete
  2. sesuai utk ke pejabat, atau bersiar-siar.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Saya tak tau kalau beli tudung ni nak beri kat siapa. jadi saya tak belilah irda.

    ReplyDelete
  4. Saya tak tau kalau beli tudung ni nak beri kat siapa. jadi saya tak belilah irda.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya model dia eheehhe..

    ReplyDelete
  6. cantik kak model pun comel..hihihi

    ReplyDelete
  7. cantik.model pun cantik. saudara ye babe? muka ada iras you sikit

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM