Beli tudung cantik pelbagai pilihan secara online :Tudung2u

14:08:00

Bila irda dapat satu tudung cantik dari anabelle boutiq,rasa macam sudah tiba masanya untuk reward diri sebulan sekali beli tudung yang ada nama dan berkualiti.Ditambah alya ,yang berumur 9 tahun tu pun cukup suka bertudung kalau keluar rumah.


Terima kasih anabelle boutiq for beautiful scarf ni.:)

Tapi atas faktor kesibukan diri,irda terfikir nak cari onestop centre nak beli tudung.Kalau pergi kedai,bila pula masanya kan.Contoh kalau dah pergi singgah outlet ariani,nak juga cari tudung neelofa,tak pun brand che ta.Ini semua makan masa nak singgah satu-satu.

Jadi dengan adanya Tudung 2U,irda rasa macam mudah sangat,semua jenis tudung ada.Bawal,shawl halfmoon,instant shawl,satin dan bab nak cari tudung untuk alya pun senang.Sebab nak beli tudung kanak-kanak yang bagus ni bukan semua kedai ada jual. Bukan jenis tudung je banyak,brand pun  macam-macam ,,haa kelass,tudung sekarang sudah begitu berjenama.

Bila irda jumpa je online shopping KHAS UNTUK tudung Tudung2u,rasa macam banyaknya pilihan,dari printed colourful dan flowers,disertakan tudung colour pastel,macam-macam ada.Tudung2u
 memang buat irda teruja.

Bukan sahaja pelbagai pilihan,yang paling best harga di Tudung2u lebih kurang sama je dengan harga di luar.Paling rendah RM25.Dulu nak cari tudung alya bukan main susah,sekarang tudung alya pun dah boleh dibeli secara online.Tudung2u

Uols cuba singgah and cuci mata di Tudung2u,confirm tak mengerlip mata.Selain tudung ada juga jual aksesori dan perhiasan wanita.complete.Ya ALLAH,irda once dah masuk je,jari-jari ni menggigil menggerakkan tetikus,sebab semua nya cantikk sangat,semuanya ada...sifat tamak mula menguasai diri,ceh!nasib debit card ni memang letak siap-siap bujet..huhu

irda nak book yang bawah ni satu..lepas tu scroll lagi.Ya ALLAH cantiknya lagi..


Maya Instant Shawl Brown

SURI EXCLUSIVE PRINTED SHAWL GREY WITH YELLOW FLOWER FULL




 Ini baru dua jenis dan dua brand hijab,ada banyakkk lagi pilihan dalam online shopping ni.Cuba readers klik je.Mana tahu ada yang berkenan.Yang lelaki pun boleh juga klik tau.haa boleh beli untuk orang tersayang.Nak hadiahkan untuk irda pun boleh sangat


P/S
Setiap wanita itu cantik,setiap wanita itu ada keistimewaannya,malah mengikut satu kajian irda pernah terbaca,wanita terbersih dalam dunia adalah wanita muslimah.Mungkin disebabkan kekerapan kita mengambil wudhuk.Dan bertudung juga sebenarnya mampu melindungi rambut kita selain tuntutan menuntut aurat.

Berfashion muslimah tidak melarang kita untuk bergaya..jom kita hargai nya .Sesekali jom reward diri beli apa yang kita suka..dan trust me"tudung yang cantik juga menjamin keyakinan diri".Kita bukan nak cantik untuk rasa bongkak dan hidung tinggi,tapi kita hanya menghargai ciptaan Tuhan dan menjaganya dan menghias sebaik-baiknya..kann?

Dan anda..readers irda semua cantik-cantik belaka,sebab ALLAH mencipta dengan sebaik-baik kejadian...apa yang dalam hati itu lah yang kita keluarkan.Ingin cantik?jaga hati pasti cantik diluaran..nak cantik lagi ?haa shopping jom kat sini..Tudung2u

Ok daa...irda nak sambung shopping ..

thank you for reading this entry...appreciated :)


You Might Also Like

8 comments

  1. Comel nya ...Maksud I tudung tuh dan empunya badannya. Manis sekaliiii~~~~ :)

    ReplyDelete
  2. Tudung tak kira apa jenis pun irda, saya tak tau yg mana cantik. Kalau ditanya v yg mna lebih cantik lagi tak tau. Tapi bila tengok orang pakai, nampak orang tu cantik.

    ReplyDelete
  3. Tudung tak kira apa jenis pun irda, saya tak tau yg mana cantik. Kalau ditanya v yg mna lebih cantik lagi tak tau. Tapi bila tengok orang pakai, nampak orang tu cantik.

    ReplyDelete
  4. Nak pergi terjah la...hihi...

    ReplyDelete
  5. Mudahnya skrg nk dpt tudung cantik-cantik. Tudung ni macam mahkota, penting juga sebab mempengaruhi keyakinan diri,hahaha.

    ReplyDelete
  6. skrg banyak bnda dah boleh beli online je..

    ReplyDelete
  7. semua beli on9 skrg ni.. memang mudah tak payah nk ke butik2

    ReplyDelete
  8. semua hujung jari kan..lawa akak tau:P

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM