Dapatkan voucher percuma hanya dengan buat survey

00:52:00

 Assalammualaikum Readers

Buat survey boleh dapat boucher/voucher percuma?

Siapa disini suka makan KFC,shopping di AEON atau ZALORA(secara percuma atau dengan adanya potongan harga?),irda nak share perkara menarik yang irda tahu hari ini dari blogger famous Eli Japahar.Caranya?Hanya perlu buat survey melalui   :
Valued Opinion

Apa yang irda baca dari entry Eli Japahar:  ,dalam Malaysia ni banyak je channel boleh buat survey seperti Toluna(kumpul point untuk dapat hadiah),AIP online survey (Epoint voucher) dan GlobaltestMarket(Epoint tunai dan ganjaran)

Dapatkan voucher percuma hanya dengan buat survey
Credit to google

di  Valued Opinion   BEST sebab dapat (voucher ZALORA,AEON DAN KFC).

Dapatkan voucher percuma hanya dengan buat survey
Credit to google


Wahh seronok tengok blogger-blogger ni kumpul voucher  ni tau.Tak payah dah beli pakai duit sendiri.Kalau u ol bukan blogger pun,tapi selalu je lekat hp kat tangan,dari main game yang takde faedahnya atau sibuk gosip sembang dalam wassap group ntah apa-apa,apa kata korang register dan buat survey di Valued Opinion .

Sambil tunggu LRT, tunggu Bas,atau duduk termenung tak buat apa-apa,dari asyik scroll FB sibuk tengok kehidupan orang lain.Buat survey lagi bagus.Untuk buat survey tu register lah channel yang betul,jadi adalah imbuhannya.

Satu survey bernilai RM2.Sekali claim boleh dalam RM30,Jadi buat 15 x survey boleh tuntut ganjaran dah.

So,bak kata orang kedah"Hang jangan loklak sangat minyak naik tak dapat nak enjoy shopping,kan banyak cara boleh cari side tepi-tepi,huhu bising-bising pun kita siapa nak ubah perkara luar kuasa kita kan,tapi kita boleh ubah lifestyle kita".

Jadi.DAPAT VOUCHER percuma pun satu perkara yang best sebab boleh digunakan,

Jika anda memang selalu di depan laptop atau banyak menghabiskan masa play game di hp ,apakata join je buat survey.Dapatkan voucher percuma hanya dengan buat survey :)Ia lebih berfaedah

Apa tunggu lagi;Jom register ia secara percuma di :

".........................Valued Opinion"

Selamat maju jaya readers! sharing is caring..daaaa




thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

5 comments

  1. wah bestnyaaa. dgn hnya buat survey sja.

    ReplyDelete
  2. biasa kalau dapat voucher lepas tu dah lost track simpan kat mana semua. bila jumpa balik tengok2 dah 'expired'. huhu

    ReplyDelete
  3. Bagusnya! Thanks for sharing this :)

    ReplyDelete
  4. Hehehe nak register jugaklah!

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+