My Looks:Kurung moden pilihan By Maribeli Butik Zalora

09:55:00


First collaboration with ZALORA as blogger,lepas tu macam addicted pula shopping online with them.Ini petanda yang tidak baik untuk account balancing hehe..Tetapi shopping adalah satu kaedah terapi untuk para wanita untuk bersemangat berkerja dengan lebih gigih.Sesekali apa salahnya kan.Lagipun shopping online ini lebih jimat sebenarnya.

JIMAT MASA,HARGA YANG LEBIH BERBALOI,JIMAT MINYAK KERETA DAN JIMAT TENAGA.jadi shopping di hujung jari sekarang bukanlah sesuatu yang janggal malah ia begitu sinonim dikalangan wanita zaman ini.Bukan sahaja wanita,lelaki juga menjadikan online shopping pilihan mereka.

Salah satu online shopping yang pelbagai pilihan adalah di ZALORA,semuanya ada disini.dan terlalu banyak pilihan.seharian cuci mata ,scroll atas ke bawah,ketepi ketengah,bagaikan tidak puas mata memandang.Semuanya menarik...

Image may contain: 1 person, standing
Irda pilih kurung moden Maribeli Butik dari Zalora untuk event kick off tempoh hari.:Jom cuci mata disini:ZALORA

Image may contain: 1 person, smiling, standing
kualiti kamera hp ni tidak berapa bermutu,sudahnya penat posing tetap gambar macam blur .huhu...
 Walaupun masih banyak kain pasang yang dibeli masa bercuti di bukit tinggi tempoh hari belum berjahit,tetap kurung moden yang sudah ready made pilihan irda.Tahun lepas baju kurung masih saiz S,tahun ni dah upgraded sikit ke saiz M,tapi bila order saiz M,diorang hantar saiz L.maybe ukuran baju ni memang kecil kan,jadi L adalah untuk M.(sedapkan hati)


kick off event:ala-ala dihujani ballon gitu,acah-acah kejap.
 Warna maroon adalah pilihan irda untuk pfc kick off event kali ni.Ia bersesuaian dengan branding bank tempat irda bekerja.Walaupun tidak bermakeup,(sebab tak reti make up),baju dari ZALORA ini sudah buat irda rasa confident.I love it...

Uols kalau suka baju ni,mana tahu ada wedding atau makan malam next week,boleh shopping disini ya.Klik je ini: shopping baju kurung menarik ZALORA

Selamat cuci mata dan enjoy shopping..:)

ok daaa....

.
thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

10 comments

  1. cantikkk boleh bli itk raya😊

    ReplyDelete
  2. cantikkk.. sama la irda beli kain di indon ingat nak buat raya nanti 😊😊😊

    ReplyDelete
  3. Wanita dan shopping tak dapat dipisahkan.
    Yang memisahkan hanyalah kewangan.

    ReplyDelete
  4. zalora ok la..
    skrng tgah sale kasut..hehe nak cuci mte beli gune voucher..ngeeee =p

    ReplyDelete
  5. Nice! cantiknya baju tuh Irda. Sesuai ngan Irda. Just nice bila Irda pakai. :)

    ReplyDelete
  6. cantik kurung moden tu 😍

    ReplyDelete
  7. cntiknyaaa irda.. busyra kdg tu takut nak beli online. tak tak sama saiz. tp tngok irda pakai ni mmg ngam sngt. padann..

    ReplyDelete
  8. Irdaaaa~ cantik !!!!

    Nadia suka shopping from zalora . Senang buk pilihan .

    ReplyDelete
  9. semua design cantik2, rambang mata ni

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+