Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan

23:23:00

Saat-saat akhir bersama team coway!sebelum slowkan pergerakan selepas ini.Simpan kenangan ini dalam blog.

 Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilanext


Monday 27/2  irda ambil cuti lagi,Jumaat hari tu dah cuti untuk aktiviti blogger,hari ni cuti lagi untuk coway.Irda ada tournament netball di Stadium Belia Paroi,Negeri Sembilan.Tadi pagi hujan lebat giler,sebab kitaorang ni carpool,hujan lebat-lebat tu lah irda gagahkan diri pergi rumah citra.Bangun pukul 5am,serius semangat giler walau pun selama ni tak datang pun training,cuma semangat sebab nak support dan jadi juara sorak.kahkah,sampai rumah citra habis lencun basah sebab hujan di pagi hari.bayangkan pukul 7am tu hujan-hujan ,,isk isk sejuk sampai kuku biru-biru...

Thank you My Family,bagi irda greenlight kembali menjadi belia dalam sukan..hahah...kan ex BF irda menteri belia dan sukan..huuuu..so irda pun amiklah aura dia..hahahaha..Sorry YB KJ...

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
yang mata sepet yang cute ni adalah SM coway.Cute muka macam budak darjah 4 je,anak nak masuk 5 tau
Dari rumah citra,irda naik kereta dengan kak nurul dan citra,dan sampai di Paroi lebih kurang 9.30am.Hujan masih renyai,team futsal dan team netball dah start game,team seremban tengah lawan dengan team Kl.

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
Fadly & group morning meeting KL.Cari mana irda?
Haa..dalam game ni,team KL kalah teruk dengan team  Shah Alam,malu nak cakap 8-0,hahaha..irda dapatlah main game sekejap,itu pun kejang otot dah sebab lama dah tak beraksi main netball.Last game zaman sekolah.Haaa,ni mengimbau kenangan betul dengan gang-gang coway ni.Bolehlah jadi kenangan dengan mereka.Team Kl kalah dengan team bangi dan team seremban.Apa daa KL..hahah..tapi takpela main for fun kan..

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilansketball court
Team badminton.Ramai hp coway chinese main badminton


Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
Konspirasi group:Team netball dan futsal


Untuk futsal dan badminton pun,sama kalah juga...

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
Hari tu pagi diorang provide makan roti,lunch nasi goreng,dan ais krim

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
Cantik tak jersey ni?Ni budak coway yang design dan buat sendiri.Banyak kelebihan diorang ni



Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
Menang bergambar .Hehe...apa-apapun tahniah buat team Kl,semangat main walaupun masih basih kerana hujan.
 Then balik tu,habis game lebih kurang 4.40,kami singgah di kedai sambal gesek.apa yang menarik di kedai ni ?cekodok dengan sambal sarden,dan harga yang superb murah.mihun sup dia penuh semangkuk macam-macam ada dalam mihun sup tu,murah sangat..then tepat 6.30pm kami balik Kl.

Jalan sesak juga,almaklum hari isnin ,orang bekerja,kak nurul dapat customer.kami direct ke jusco AU2 keramat.Singgah booth jusco sekejap,dapat present telekung dari vietnam oleh cik ida.Thank you cik ida.Alaaa,.segan pulak dapat hadiah,sis bukan pergi selama-lamanya,just slowkan aktiviti and silent mode untuk sementara.One day i will become fulltime businesswoman..wish me luck!

sebelum ending entry ni,,enjoy our group photo.

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilanutdoor

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan

 Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilanoutdoor
 Sukaneka coway di Paroi,Negeri SembilantdoorSukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilanoutdoor

 ISukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan

Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
cutenya lah boss ni! anak 5 hokey...macam budak sekolah!

 Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan
 Sukaneka coway di Paroi,Negeri Sembilan

 tahun 2017.
Terima kasih kepada sponsor minuman dan hamper.
#OISHI
#100PLUS
#ADABI
Kredit kepada abam Amm Alohaa yang mendapatkan sponsor ni. Hope akan datang ada lagi.. hehehe
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
#WaterSpecialist
#PoweredByONETEAM
#Club5Figure
 credit photo to Fadly:Curi pic hang beb!

thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

4 comments

  1. mesti seronkkan. tahniah

    ReplyDelete
  2. Jenuh cari Irda dalam first gambar group photo. Rupanya yang pakai tudung hitam. Hehe.

    ReplyDelete
  3. cntk la baju colour hijau tu 😍 i like 😁 last join sukaneka ni awal thn 2016. dah setahun tinggai

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+