Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

19:03:00


http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

 Bila Blogger :Busyratakiyudin buat giveaway ni,laju je irda nak join,sebab irda rasa irda perlukan name card as blogger.Kenapa irda perlukan namecard?sebab bila jumpa orang mana-mana event untuk blogger irda bagi namecard tempat kerja je,macam tak sesuai pula.Orang bukan nak tahu Irda kerja apa dan company apa,kawan-kawan blogger cuma nak tahu blog irda .Jadi kalau ada namecard senang lah sikit untuk networking.

Busyra offer pemenang giveaway dapat percuma 100 pieces name card,design pula ikut kehendak kita.Wahh bestnya.moga murah rezeki Irda,dapat free name card kan.Lagi satu moga murah rezeki juga pada busyra sebab offer namecard secara percuma ni.Sesungguhnya Busyra memang seorang yang kreatif!

Siapa follower Blogger Busyra,semua sedia maklum kan,blogger yang cute ni sangat kreatif dalam penulisan.Busyra juga ada page blog di FB: https://www.facebook.com/blogbusyra/.
Uols bolehlah klik untuk Like,Busyra akan update any entry terbaru di Fb Page juga.

Irda suka terjah blog Busyra sebab: 

1.Blog Kemas
2.Entry yang tersusun dan tulisan yang senang dibaca,
3.Tidak terlaly semak dengan iklan,hanya 1-2 sebagai pencuci mata.
4.Blogger Busyra pun comel je,suka tengok kalau ada entry OOTD
5.Blogger Busyra pun rajin masak,hehe ada saja menu yang dikongsi,so irda suka lah terjah blog yang penuh informasi ni.Bila curi resipi hehe...
6.Font dan theme yang sedap mata memandang

Akhir kata,kita doakan adik manis ni semakin sukses dalam dunia blogging ,dan moga one day ukhuwah maya bertemu di alam nyata.Sama-sama kita terus berkarya untuk hobi sekaligus memberi manfat kepada pembaca.InsyALLAH..

Jom uols join: Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

9 comments

  1. Good luck irda.. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  2. singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah bw sini..
    good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  4. Gut luck.. singgah dari segmen yg sama.. :)
    Follow sini juga.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  5. yaya pon tgh xdak lagi namecard ni..hehe
    sempat lagi nak join kan..huuu

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete
  7. Jalan-jalan dari Giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM