Penapis udara coway harga hanya RM95!

06:12:00

 Pernah baca kisah my banking client turn to coway client ? 

baca sini : [my banking client turn to coway client]

Dari hubungan sebagai customer di bank,nabiha juga adalah follower di Facebook,dan baru -baru ni nabiha tambah order lagi cowaynya bila dia tahu irda dah back to coway semula.

Biha gadis manis yang pencinta kucing,biha juga adalah pengguna coway yang setia.Biha juga adalah client irda yang baik hati.

Biha dah repeat order yang ke 3 dari coway,daripada penapis air NEO yang berharga RM95,penapis udara LOMBOK RM110 dan sekarang penapis udara STORM hanya RM 95.
.
Terima kasih Biha jadikan coway sis Irda sebagai pilihan biha.Moga bermanfaat ya.

Penapis udara coway harga  hanya RM95!
Biha dah pakai ni

Penapis udara coway harga  hanya RM95!
Biha pakai penapis udara ni juga sebelum ni hanya RM110 sebulan

Kemudian dengan adanya produk baru biha dah bertukar kepada STORM pula.Apa kelebihan storm ni? Harga nya lebih murah dan  ada kipas yang boleh menyejukkan juga.

Penapis udara coway harga  hanya RM95!

Penapis udara coway harga  hanya RM95!


Rumah 🏡 selalu berhabuk,dah sapu pun ada habuk lagi.Dalam rumah pun ada kucing🐈🐈🐈🐈,kadang-kadang bulu kucing dan bau kucing ni tak menyenangkan.😩🤦‍🤦‍🤦‍

Nak carilah penapis udara coway.Tapi bujet bawah seratus je sebulan.🌟🌟📣
Dont worry,STORM COWAY hanya RM 95 sebulan.Boleh bagi udara rumah nyaman,hilangkan habuk dan sangat bermanfaat bagi yang pencinta kucing.Pasti kucing anda selesa dengan adanya STORM

Pasang bulan ni ada promo tau.jom call sis Irda dengan segera
📞011-23716700 📞011-23716700 📞011-23716700

 
Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

3 comments

  1. Kalau Ada kucing mmg kena Ada ni. Sebab buku kucing Kan terbang2

    ReplyDelete
  2. Murah juga rupanya sis Irda, mampu milik ni kalau sebulan RM95. Cuma saya jelah tak mampu lagi sbb takda kerja tetap [ T_T

    ReplyDelete
  3. Penapis Udara Coway..ada meh..adeh, nampak tak, ketinggalan di situ..hehe

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM