Tengok coway,ingat kak irda :)

13:19:00

cantiknya coway atas kabinet ni



 "Tengok coway ingat kak irda"..how you feel if someone yang lama sangat tak contact,last jumpa masa sekolah menengah atau rendah tak ingat,yang pastinya he is my junior .contact just nak order coway.Thank you Facebook for free marketing!

Image may contain: text
conversation via FB messengger

Lama sebenarnya irda tak beriklan coway,sebab bila berada di management level di institusi perbankan,ditambah lagi dengan menjaga begitu ramai sales staff,rasa macam tidak molek bila irda buat kerja sampingan lain.Im mentor for my sales staff and  i want them focus for their core product.Their career.If mentor buat keje lain,so nampak disitu macam "ketam mengajar anaknya berjalan."

So i stop from any promotion,any activity with coway even i rasa sayang juga kehilangan income coway,but is sokayy,just for temporary!Sebab nya i know,i will leave my current company soon!

So bila someone text nak order,i can't avoid,Ini namanya rezeki nak raya.Alhamdulilah,he order Villaem 4 suhu.And  I dapat  commission 3 figure for one product.So nak raya hari tu dapatlah beli kuih raya meriah sikit kan.Nampak tak,rezeki ALLAH itu tak berpintu,ia datang pelbagai sudut melalui tangan-tangan orang.

 

Terima kasih...akhmal zali my junior.Tengok cantik rumahnya di hari raya.Akhmal belikan untuk rumah mak.Nanti kak irda bagi freegift ya,tak sempat singgah ke office coway cari freegift lagi.

Bytheway ,irda akan start balik coway marketing.Sesiapa nak special promotion untuk coway boleh contact irda ya.Nationwide satu Malaysia insyaALLAH irda boleh bantu untuk pemasangan coway.

 💓💓💓Ilovecoway.


Appreciate your time reading this entry.Thank you,come again :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Rezeki, siapa sangka kan. Alhamdulillah,
    Masih beraya ke irda? Akk pun nk mengambil peluang ni utk minta maaf jika ada komen2 akk yg tk sepatutnya. Mana taukan.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Kalau dah rezeki..

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM