water softerner coway

13:50:00




SPA WATER SOFTENER🌸🌸🌸

BAGI MEREKA YANG SELALU MENGALAMI MASALAH :
.
😱KULIT KERING
😱RAMBUT GUGUR
😱GATAL-GATAL PADA BADAN
😱KULIT TIDAK BERMAYA
😱KULIT KUSAM
.
KETAHUI RAHSIA MUDAH BAGI MEMASTIKAN KELUARGA ANDA LEBIH SIHAT DENGAN MANDI AIR BERKUALITI SETIAP HARI DENGAN KOS YANG MURAH DAN SELAMAT😍
.
Air yang meresap ke badan kita perlulah bersih supaya badan dan minda kita sentiasa sihat.
.
Kadang-kadang kandungan klorin dalam air bukan sahaja boleh menyebabkan kulit kita rosak tetapi boleh juga menyebabkan kita mengalamai keguguran rambut Sebab ia boleh memusnahkan vitamins di dalam kulit kita.
.
" Patut la muka aku tak bermaya aje. Pastu rambut gugur toksah cakap la kan. Memang horror. "
.
jadi dengan adanya spa water softener coway ini, perkara ini dapat dielakkan.
.
Bagaimana spa water softener coway ini berfungsi?
.
spa water softener coway akan menukarkan sumber air didalam bilik mandi kita ke air yang lebih lembut dan menjadikan ia pilihan yang lebih baik untuk badan kita supaya dapat kulit yang lebih lembut dan licin.
.
Sebab air yang kita mandi setiap hari ini sama penting macam air yang kita minum setiap hari.
.
Spa Water Softener Coway ini akan menyingkirkan partikel yang tercemar untuk memastikan kulit kita hanya menyerap air yang bersih dengan beberapa lapisan perlindungan sebelum air yang kita mandi setiap hari berkualiti dan selamat.
.
filter/penapis komposit untuk melembutkan kulit sebab ia menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti klorin dan beberapa kekotoran yang kita tidak sedari dalam tap water untuk mengurangkan kegatalan pada kulit kita.
.
Kelebihan Coway Spa Water Softener adalah 😍😍😍
.
meningkatkan kelembapan kulit kepada 69%
menghalang kehilangan kelembapan kulit.
melembutkan kulit, rambut dan juga kulit kepala
mengurangkan geseran atau rekahan kulit kepada 20%
mengurangkan masalah kelemumur
mengurangkan klorin dan kesan sampingannya.
.
📌PEMASANGAN 📌
.
untuk memasang spa water softener coway ini juga mudah. anda tidak perlu risau kerana tidak perlu buat pendawaian baru atau tebuk dinding bilir mandi anda yang telah sedia cantik itu.
.
Air dari punca paipAir dari water heater water softeneroutlet
.
Hanya perlu salurkan air daripada water heater tu ke Coway Spa Water Softener dan ada satu saluran lagi ke shower head tu. Air yang kita mandi setiap hari akan melalui spa water softener coway ini sebelum mengenai badan kita.
.
Pemasangan pun tidak lama. Hanya lebih kurang setengah jam sahaja dan anda tidak perlu risau kerana pemasangan dari coway akan lakukan semua untuk anda🤗
============================
Untuk order COWAY secara online/offline atau nak sembang-sembang tentang Coway dan cara pembelian sila hubungi no ;😊👇🏼011-23716700 (Irda)


#watersofterner
#coway
#cowayonline
#cowaymalaysia



Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

1 comments

  1. Eh..macam2 produk ada yeak bawah coway ni..duk ingat yang air tu je..hehe

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM