GINTELL Hi5 Rental Plan

20:39:00

 As salammualaikum readers,

I selalu berangan nak belikan satu kerusi urut yang canggih for my parents.Ala-ala yang ada di mall tu,yang masuk RM1 untuk 5 minit,masuk RM5 untuk 20 minit,macam seronok pula i tengok my mom enjoy massage chair tu.

 I tahu GINTELL memang jual healthy lifestyle massage chair ni,tapi mula-mula tu i takut tengok harganya.Macam mahal sangat.,macam mana nak cari cash banyak tu sekali nak beli kerusi urut sampai 4-5 ribu kan?

Tapi tahu tak,sekarang GINTELL ada campaign Hi5 Rental plan?.Ala kalau uols beli coway kan ada yang rental juga kan.So GINTELL pun ada plan Hi5 Rental plan melalui credit card atau debit card kita.

APA YANG BEST PLAN NI?
credit limit kita tidak diambil kira dan sebarang interest yang dikenakan oleh bank akan dibayar oleh pihak GINTELL.

Apa yang perlu  ,kita hanya bayar sewa bulanan berbanding kita perlu keluarkan cash yang banyak untuk satu massage chair.

APA BENEFIT Hi5 PLAN NI PADA KITA AS CONSUMER?
  
- Guaranteed Service 

 - Small Model (Normal warranty 1 year, with rental plan 3 years)
- Big Model (Normal warranty 2 years, with rental plan 3 years)
- Service team will provide professional tips such as health tips, massage chair operation tips & self-maintenance tips for better & effective use
 
- Guaranteed Maintenance
- A total 2 times per year for free, will provide chair maintenance such as leather polishing & checking on the motor to ensure chair is fully functional
- Maintenance includes after sale services such as checking on operation system & product services such as free part replacement (if necessary).


- Guaranteed Replacement 
- Under any unforeseen circumstances such as flood, fire, earthquake etc. which results in total loss of product, a replacement will be given


- Guaranteed Value
 - Health Benefits: Relax muscles, aids in posture, improve circulation, relieves stress, and reduce pressure on the nerves
- Free gifts exclusive to those who sign the rental plan 


- Guaranteed Upgrade
EG: When you’re single, can rent a massage sofa; when you have a family, can opt to upgrade to a massage chair, bigger & more comfortable
- Upon signage of contract, so long as after 2 years of commitment with the rental plan, customers can opt to upgrade to a newer model/massage chair among the variety of massage chairs/sofa available
- It allows customers better experience and usage with the massage chair

 Beberapa product pilihan dan harganya mengikut sewa bulanan.





The all new GINTELL DéSpace UFO Massage Chair brings you to the moon and back, invites you to feel a touch of beyond from your home. The unique features in Gintell DeSpace take the power of U.F.O massage to a whole new level. Whether you are stressed out after a long day of work or relaxing in front of the TV after meal, release the last bit of stress and feel truly at ease with GINTELL DéSpace UFO Massage Chair
Butterfly Massage a new series of wisdomatic massage chair GINTELL DéWise Care Massage Chair with its unique "Butterfly" Massage Technique, provides a more elegant, comfort and relief full body massage experience! My Prolonged stress and exhaustion could be easily blown away.
      Hanya 218 per month.

DéVano SV Cili Padi Sofa, the perfect solution to modern women who place top priority on their health status and figure, their most precious assets. Love at first sight is common with the Cili Padi Sofa, what with its pleasing platinuum rose colour, stylish ergonomic design, brings ultimate enjoyment in therapeutic and beauty care massage, since the back massage rollers are as powerful as those in big massage chairs. Hence the name Cili Padi, the ‘Smallest & Hottest’!



                                      Hanya RM128/month



Sebenarnya banyak lagi pilihan yang sesuai dari saiz besar kepada yang kecil.Mengikut kesesuaian dan keperluan kita.Masa kita nak beli nanti,kalau singgah di outlet GINTELL,kita boleh try beberapa massage chair yang bersesuaian dengan keperluan dan kondisi kesihatan kita terlebih dahulu sebelum buat pilihan untuk beli yang mana.Sales consultant GINTELL sangat well trained dan akan consult kita yang mana terbaik untuk kita.

Uols pun boleh juga survey -survey harga rental bulanan GINTELL Massage chair ni di website diorang di :http://www.gintell.com/hi5rentalplan/. Terdapat banyak lagi sample product dan harga sekali disediakan untuk infomarsi.

Jadi uols berminat nak beli kerusi urut yang banyak manfaat untuk kesihatan ni?Nak beli untuk diri sendiri atau buat keluarga tersayang/?Ala senang je...Apa yang patut uols buat adalah:


1.First
Visit a GINTELL outlet and test try the massage chairs
- Experience the benefits it provides and find the most suitable one for you.Irda baru ni pergi GINTELL outlet yang baru dibuka di midvalley..

2.Kalau ada yang berkenan,uols kena isi form.Isi maklumat -maklumat yang diperlukan.

3.Uols kena lah provide document yang diperlukan juga.Biasalah kan,sebab kita buat secara rental.Dokumen seperti photocopy IC,CREDIT CARD ataupun debit card uols.

4.Lepas tu pihak GINTELL akan buat free delivery product ke rumah anda.

5.Enjoy massage chair,luxury lifestyle with affordable repayment.Best kan?



Ok readers,jom dapatkan GINTELL massage chair with Hi5 RENTAL plan now.

Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

6 comments

  1. Seronoknya plan tu. okay sangat lah kan takda dikenakan interest. btw memang teringin nak belikan utk mak ayah. insyaAllah bila dah lapang2 cket nanti. hee :)

    ReplyDelete
  2. eh bagusnya buat macam ni. yang best warranty siap bertambah pulak tu. beli kak! i mean, sewa kak! yg kat mall tu jenuh segan nak dok terbaring bagai haha.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete
  3. SALAM JUMAAT IRDA...BELILAH UTK MNGURUT DIRI..KAT RUMAH ANAK ADA SATU TAPI TERBIAR XDIGUNAKAN NK DIBUANG SAYANG

    ReplyDelete
  4. Kerusi ni takkan boleh lawan sentuhan manusia untuk mengurut

    Tapi kalau dah tak ada orang nak mengurut

    kerusi pun jadi lah

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni kat masjid pun dah ada kerusi urut berbayar

    Tapi segan pulak sebab letak tempat terbuka

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak update blog ya irda

    sibuk dengan bisnes ni

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM