Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

11:14:00



http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Tertarik dengan caption di instagram gadis manis ni "gadis kampung"pasti ada sesuatu yang menarik tentang blogger raydah yang buat comeback dalam dunia blogging.

Lama juga rasanya dia sudah mula berblog,cuma atas sebab-sebab tertentu penulisannya berhenti seketika.Tahun ni gadis manis ni buat comeback dan sempena comeback tu ada giveaway diberikan pada semua.

Jom join giveaway dari Raydah alhabsyi   

Seperti biasa jangan lupa klik banner untuk join ya.

"berkelip-kelip di tengah malam,ku sangka kunang,
Rupanya rama-rama yang datang menyinggah
Harap-harap rezeki bolehlah menang.
Kalau tak menang ada ikatan ukhuwah"

Support giveaway kawan-kawan blogger adalah sebagai tanda sokongan kita kepada penulis untuk terus berkarya.

Ok uols..daa.....


Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

8 comments

  1. Wahhhh thnk you so much sis. seronoknye singgah sini siap ada pntun. hikhiik
    semoga bertuah ye sis. List participant ray dah update. nnt boleh singgah jenguk. mmuahh..

    ReplyDelete
  2. Irda, Nadia pun ada buat GA . If free jemput lah join =)

    http://www.nadiaizzaty.com/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html#more

    ReplyDelete
  3. Moga berezeki untuk Irda ya :)

    ReplyDelete
  4. wah join GA raydah, goodluck awak! nanti free, join GIVEAWAY kita plak ye, nanti dapat upah gula². Hihi.. gurau . http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Good luck, semoga ada rezeki awak. Follow awak dari 'GIVEAWAY RAY'. Salam kenal dari Penang :) #139

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. good luck Irda

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..singgah dari GA yang sama :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

COWAY PROMO

COWAY PROMO