Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

16:35:00






 Assalammualaikum Nadiaizzaty,:)

Assalammualaikum readers,

Secantik blog nya,secantik itulah tuannya.Irda tak ingat macam mana kenal Nadia,tapi yang pastinya sudah lama follow blog Nadia,dan memang sedia maklum Nadia adalah peminat tegar vivy yusof dan fashion valet,especially duck scarf.

Sebenarnya pernah terfikir dulu,Nadia ni kalau buat giveaway mesti bagi hadiah duck scarf,tak sangka firasat irda betul.:)

Nadia banker di kuala lumpur,rasanya kawan kepada siqah blogger yang irda follow juga.Orang nya manis dan isteri romantis.Sebab caption Nadia kalau bergambar dengan suaminya,sweet gitu.

suka baca entry Nadia.Kadang-kadang Nadia menulis dalam fully english, sambil baca boleh baiki english irda juga.Suka baca travel itenari Nadia dan perkongsian Nadia pergi ke beberapa buah negara.

Pada pengamatan irda dalam penceritaan Nadia,boleh dikatakan nadia ni lembut dan penyayang orangnya.Maybe anak manja juga...hehe betul tak Nadia?Paling best blog nadia ni banyak sangat gambar-gambar menarik dari percutian Nadia.

Cara Nadia ambil foto macam jurufoto professional.Semua nampak cantik.Kadang-kadang nak berguru juga macam mana cara Nadia ambil gambar?semua nampak cantik..camera apa pakai?tapi soalan tu terbuku je,sebab?masing-masing busy..yang sempat kami buat,cuit-cuit di instagram.Like all her post..hehehe...

Bytheway,irda dan nadia ada juga chit chat di instagram ,whatsapp pernah juga rasanya.Thank you be my friend..Pavilion tu tak jauh dari ofis kita,one day jom dating kat sana sambil singgah fashion valet ?



Tidak melepaskan peluang,teruja sangat nak join giveway Nadia tau.Sebab irda tak mampu lagi nak  duck beli scarf ni.:)..Harapkan Nadia yang bagi lah ni.hahaha...

Kadang-kadang bila tengok OOTD Nadia dengan duck scarf dari belakang macam vivy yusof tau!kalau fadza yang tengok kalau pakai baju sama,mesti dia pun confuse mana satu bini dia..ececeh....ni bukan bodek ...,ni betul-betul..(dalam hati ala nak bodek bagi menang lah tieww..)..

Ok uols,jom meriahkan giveaway Nadia.Jangan lupa klik banner untuk menyertainya ya.

To Nadia,thank you  for this giveaway.:)

Hari ini tiada pantun,hari ini irda nak bagi kata-kata pujangga buat Nadia dan readers :

"Kita mungkin tidak bertemu di alam nyata,
Kita juga mungkin hanya berbual di alam maya.

Hanya susunan huruf "menjelmakan"siapa kita,
Dalam bait kata-kata mengungkap cerita.

Dan seterusnya ukhuwah ini sentiasa terjelma,\
walaupun hayat sudah tiada,cerita kita tetap 
ada selagi ada yang membacanya.

salam ukhuwah Nadia....

Good luck to me please..:)

Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

5 comments

  1. dari segmen yang sama. | followback :D

    https://misspurple17.blogspot.my/2017/12/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan �� Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  3. Irdaaaaa~ my friend. Oh you are so sweet . Tq be my friend dear.

    Nadia pun suka blog Irda sebab bab banking Irda mmg banyak info. Penyayang ke? tak perasan pulak . Manja tue ada kot tapi Nadia anak sulung tau.

    Eh, idok lah mcm vivy , jauh sgt tue. Vivy tue cantik sgt ok. Nadia biasa je orang nya. hhihi

    Gambar2 Nadia amik pakai phone kebanyakan nya yank. Snap gmbr byk2 tapi pilih satu yang terbaik . If nak kasi ada effect or terang kan sikit gmbr ke kita edit lah sikit or byk. Hihihi.

    Nadia tak ada lah amik gmbr mcm photographer . jauh lagi. Byk lagi Nadia kena blaja. Tapi mmg suka tgk gmbr yang lawa-lawa.

    Hihihi pavilion ek. boleh2 insyaallah kalau ada rezeki kita set time ye . Jumpa dkt Duck or FV nak ? kikiki

    btw, tq join GA Nadia nie Irda. If rezeki Irda insyallah Irda menang ye . Ameen . Good luck !!! <3

    ReplyDelete
  4. Good luck for GA kak. Hihi. :)

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

COWAY PROMO

COWAY PROMO