Senarai Peserta dan Pemenang Giveaway Pertama dari Blog IrdaGarmin

22:48:00


 Assalammualaikum,..

Alhamdulilah giveaway yang berjalan selama sebulan berakhir semalam.Terima kasih uols yang join..Hari ini irda nak curi masa sekejap untuk update senarai peserta dan pemenang.

10.30pm now,baru siap makan nasi lemak paru..huhu malam-malam makan nasi lemak kaw..seharian busy hari ini tapi blog tetap di hati.

First sekali irda seronok  baca entry uols,terima kasih banyak-banyak kesudian korang review blog irda ni.Terima kasih juga memberi semangat untuk irda terus menulis.Terharu  sangat rasanya.Paling penting terima kasih join giveaway pertama dari blog Irda Garmin.

  1. ameridzuan
  2. ahmadhasif
  3. kasihkuamani
  4. leaazleeya
  5. nadhiewueen
  6. jombercontest
  7. pokcikblogger
  8. farhannajafri
  9. robiahtul
  10. nukilansamurai
  11. ainniah
  12. darihatimissmulan
  13. ronaldmohoni
  14. galaksiviral
  15. umifuzy
  16. mulan-sahbanu
  17. belogsjm
  18. nurulnajihah
  19. kinah
  20. secondblogimpianacikyaanie
  21. aunilieyana
  22. mrspip
  23. niakhairudin
  24. chanchueshahida
  25. meinnameisthazrina
  26. caramelmacchiyato
  27. salatulzarida
  28. ladyinredplanner
  29. elihjapahar
  30. siqahiqa
  31. nadiaizzaty
  32. mrsablogstori
  33. aryanazra\
  34. ayurashid 
  35. syuhadasalleh 
  36. sayidahnapisah 
  37. asyiqin89 


Pemenangnya dipilih secara random.3 PEMENANG akan menerima sebuah buku motivasi dari penulis DR Tuah .Mana yang tidak menang jangan kecil hati ya.Lain kesempatan irda buat giveaway lagi boleh join.

Dengan lafaz Bismillah,irda umumkan pemenang ,jeng jenggggggg....


  1. ahmadhasif
  2. aunilieyana
  3. mulan-sahbanu
Tahniah!!! kepada pemenang...

Jangan lupa email irda nama penuh dan alamat uols ya...

Pada yang tak menang,belum rezeki lagi,jangan sedih-sedih tau,hehe..lain kali kita ber give away lagi ya.

Pada pemenang ,...irda tunggu email ....

daaa.selamat malam


Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

16 comments

  1. Alhamdulilah mng, saya dah email tadi :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga semakin bertambah rezeki korang...

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan kepada pemenang. Dan thank you Irda anjurkan GA ni :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah diucapkan kepada yang menang

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah kepada rakan blogger yang telah terpilih.

    ReplyDelete
  8. tahniah pada yg bertuahhh

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada ketiga-tiga orang blogger yang bertuah.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. maaf irda baru ada masa nak membuka blog ni..

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua. Terbaik semua. :D

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM