SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

18:33:00

 Assalammualaikum,

Boringnya entry irda lately ni kan,huhu banyak entry review je,dapat singgah kejap-kejap kat blog ni sibuklah nak siapkan entry dateline,terutamanya entry bufet ramadan,Alhamdulilah untuk rezeki berblog pada bulan APRIL,i earn almost 4 figure,syukur sangat,banyaknya dari niche travel dan supir ,syukur yang amat.

http://www.nadiaizzaty.com/2018/04/spring-duck-giveaway-by-blog.html

Haaa actually lama sangat dah nak join giveaway dari superb gojes my luvly blogger friend Nadia ni,yang tak pernah jumpa tapi macam dah kenal lama...,kan kan Nadia,

Ini giveaway Nadia yang ke dua tahun ni,masa first giveaway tak menang sob sob,dapat koleksi duck scarft tu,haa kali ini Nadia buat second giveaway taw,and kali ni hadiah lagi bestt,pemenang pun dipilih lebih ramai,wahh tanniah Nadia,suka suka sangat,and thank you for your sweet note di instagram,kalau tak mesti terlepas peluang giveaway ni.

Nadia akan pilih 7 pemenang dan ada koleksi hadiah dari trip Nadi ke korea masa 1st APRIL hari tu,best tengok Nadia asyik travel je,dan semua gambar-gambar Nadia superb cantik tau,suka sangat tengok setiap koleksi photo Nadia di Instagram dan Blog.

what do you like about my blog or what you don't like about my blog or what I should improve about my blog or what topic do want me to write or you can write any suggestions and feedbacks about my blog.

Haa.. Nadia ada minta pandangan ini,my sincere comment,tiada yang kurang lah dear,jeles lagi adalah,hahaha sebab blog Nadia cantik,susunan photo yang teratur,font yang digunakan sesuai dengan  warna blog.Senang cerita blog Nadia perfect,nice dan kemas sangat.Masuk blog Nadia rasa baca travel magazine rasanya ,semuanya indah belaka,teringin nak pergi tempat-tempat yang Nadia pergi tu,tapi selalu je tak ada kesempatan waktu.

Kadang-kadang ada budget tetapi tiada masa itu lebih mendukacitakan hati dan jiwa raga sebenarnya.Tapi bila baca blog Nadia,rasa pergi sama-sama ke tempat yang Nadia pergi tu sambil selfie dengan Nadia,haa gitew,berangan kuat tau -.-

Amboi terlebih bebel pula,ok uols,mana-mana yang belum join,jom join sekarang,mana tau nak raya ni ada rezeki uols untuk menang duck scarf,best tau ,bolehlah melaram ala-ala vivy yusof.

Good luck kawan-kawan,Thank You Nadia for your second giveaway.

Jangan Lupa klik Banner untuk join..jom support kawan-kawan blogger kita.


Appreciate your time reading this entry.

You Might Also Like

7 comments

  1. Best of luck Irda :) Jemputlah join giveaway Siqah juga. Hehe 🙈😬

    ReplyDelete
  2. awww~ Irda ...you are such a lovely friend. Betul2 tak pernah jumpa tapi bila borak kita macam dah kenal lama.hihihi =)

    Alhamdulillah , Irda love my blog and you are one of my biggest supporter in term of blogging. I'm really glad to know you in this blogging space.

    Btw, please dear jln jeles dgn nadia . Alhamdulillah ada rezeki travel masa masih mampu ni. Dan, Insyaallah akan ada rezeki untuk Irda jugak nanti. Ameen.

    Bila Irda ckp pasal jeles, hihi . nadia pulak jeles dgn Irda sbb u are such a hardworking person okay. Tersgt rajin buat lots of work. Dannnnn, pleaseee share how you earn 4 digit by blogging ? I really need the tips dear. Nanti nadia contact Irda okay . Boleh ? Boleh borak panjang lagi . <3

    Last but not least, tq sudi join my GA and good luck dear <3

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari GA yang sama, semoga berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/spring-duck-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

COWAY PROMO

COWAY PROMO