COWAY:My first Non-Malay Client@Puchong

12:38:00


As Salam & Good Morning...

Now Irda sedang menaip di National Library Jalan Tun Razak,will spend my saturday here from 11am till 6.30pm..InsyaALLAH..

Irda teringin sangat nak bergelar student balik...so lepak sini memang heaven!Alya pun suka...ramai kawan-kawan..

Today I blocked all activities,no meetings,no roadshow,no booth,no training!Today is family day..Kan irda dah cakap..sekarang lebih selesa buat marketing online untuk coway...InsyaALLAH kalau rezeki tak kemana kan..lagipun kalau buka booth..setiap kali buka booth apsal ada jee jumpa orang kenal,sampai buka kat kuala selangor ceruk sana pun terserempak ex budak sekolah menengah,,aduhai..perasan femess irda ni kan...

As usual..bila hari untuk alya,..pagi-pagi laundry,prepared breakfast & now disini...di national library.She request nak tengok movie boiboy..so maybe tonite kot...let we see how ya baby cayang mama...

I nak share sikit pasal pic diatas...my non malay customer.Dia adalah bangsa india dan percaya irda sebagai agent coway terbaik .Best product from best health planner!hehe..sesekali masuk bakul angkat sendiri apa salahnya...kan kan... 

Macam mana irda boleh promote kat dia lak ni?Dia ni kawan kepada kawan zumba I..Hari tu atas suatu urusan,minta tolong dia.Dari first time minta tolong via wassap je.tak pernah jumpa pun..lepas tu jadi kawan dan selalu sangat dia wish gud morning..irda tanya nak pasang coway tak..dia wish good evening..i tanya lagi nak pasang coway tak..dia wish lagi..irda tanya lagi..hahaha tak bosan-bosan irda ni bertanya kan...sampailah after beberapa kali bertanya

my customer:"Oklah..i pasang coway lah...i pasang bukan sebab coway,sebab semangat u..tak putus-putus asa bertanya.like your spirit"

Me:"I takkan berhenti bertanya selain customer say NO,iF CUSTOMER say NO MEAN takde peluang,tapi kalau customer takde answer & asnwer dia,,,nantilah saya fikirkan,atau nantilah dulu,maknanya peluang itu ada...cuma lambat atau cepat je..so jangan putus asa"

"In market,people will give u what u want,what u need to do is only ask!"--This my motto as sales person!

.He nice guy,nice friend & nice husband too..hehe sebab suami yang baik adalah belikan penapis air coway untuk kemudahan isteri di rumah kan kan...

So before deepavali hari tu dah pasang

coway jenis villaem,yang ada 4 suhu tu...mudah,air bersih dan semakin rajin his wife buat air panas for him ...

Thank you sir...trust me as your agent.

#LoveCOWAY...

You Might Also Like

2 comments

  1. taufiqmohdkl mohamed05 March, 2016

    Tahniah Irda

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you.nak tahu juga ni..taufiq ni ejen coway group mana ya..saya xreti komen kat google tu.

      Delete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+