Received RM500 ...

11:32:00


sorry quality foto tidak menarik...:)

As Salam & Good Morning..

I just got home from a lovely brunch on a wonderful Sunday...Tak sabar nak share something with readers...

I received RM 500 ...(kecoh IRDA...received RM500 macam dapat 5 juta..ngeh!)untuk apa?Yang pastinya bukan duit BRIM tau...

Ini adalah youth incentive sebab melabur dalam PRS...hehe...Oklah at least i dapat juga something dari government...

So semak punya semak..my PRS investment yang i buat tahun 2014,not bad,nampak kenaikan.I choose do it for me under Islamic Fund..

So oklah..tujuan asal hanya untuk claim tax...So u all yang masih muda remaja up to 30.cepat cepat invest dalam PRS tau.Dapat youth incentive lagi..dapat duit tu jangan salah faham pula.duit tu akan add on to our investment,bukan boleh withdraw pun untuk makan kfc ..ngeh!

By the way..saja share sebab nak u all invest at least minimum RM1000 pun dah layak untuk youth incentive...so biar je lah duit tu berpusing-pusing dalam tu sampai your age 55 years old.!

Nak start your investment..?calling-calling or wassap-wassap hokey!

Ok daa.....

You Might Also Like

0 comments

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+