Bila COWAY di Hospital..

19:21:00



Selepas beberapa kali janji temu tak menjadi...sebab masing-masing sibuk..finally close deal di KPJ Damansara..Kat Hospital jugak close deal...
 
Hajat di hati nak lawat baby & mummy dia sekali,tapi sebab baby kat ICU ..so jumpa bapak baby jer ..kekeke...
 
Alhamdulilah,kawan Irda ni lah pelengkap target sales coway untuk bulan April...Ni kawan sekolah masa kat Sri Sepang ..Kamceng lah jugak..
 
Walaupun masa ni penat SEBAB baru balik Embok village PD aktiviti coway..,sebab tak nak tangguh lagi sempat juga menyinggah di KPJ Damansara,sambil berniaga sambil melawat family kawan Irda ni kan.Business is networking,networking is silaturrahim..
 
Lepas 10 tahun tak jumpa,last jumpa masa wedding saya dulu,dia ni datang juga lah ramai-ramai masa wedding Irda hari tu..finally jumpa kat KPJ ni :)
 
Tak berubah sahabat ni,dari zaman sekolah asyik nak melawak je..sempat mengusik cerita-cerita lama dia ni..almaklum rahsia dia ZAMAN SEKOLAH  dalam tangan..kahkah...memang hilang stress jumpa kawan lama yang suka buat lawak sampai gelak macam kedai makan ni kitaorang punya...
 
Macam banyak nak sembang...dapat jugak close kan 2 unit coway ngan exschoolmate ni...
 
Seronok jumpa kawan-kawan lama,apalagi kawan-kawan yang support business kita kan,walaupun ramai je ejen coway kat luar sana,ternyata rezeki berpihak kepada Irda...Alhamdulilah..rezeki ALLAH...

Ya ALLAH...BANYAK perubahan kawan ni,seronok gak kutuk dia..lama tak jumpakan..


Cer tengok muka depan-depan,haaha ni lepas kena kutuk ...hahaha...
 
Alhamdulilah..itu je boleh ucap,dan sebagai perkongsian rezeki bagi sikit duit belanja untuk baby baru lahir..tapi sempat dia buat lawak
 
"Bagi balik duit register coway ni lah..." :)..owh sahabatku...:))

You Might Also Like

0 comments

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM