COWAY di D'Rimba SEAFOOD-AMPANG

16:12:00



 









Ini kenalan lama irda..ex officemate ..sekarang owner sebuah restoran di ampang.Dulu masa dia dapat kerja di bank saya.Sayalah yang panggil dia untuk interview,saya shorlistedkan nama dia kepada boss saya.Tapi dia tak bekerja lama di office saya sebab dapat good offer di bank competitor..


Setelah sekian lama bekerja,sekarang dia hanya focus business


Malam nak order coway tu siap dapat makan free tau!sedap sangat..masakan thai seafood di kedai ni.
Suasana kedai ni ala-ala rimba dan berdekatan kedai ni ada air terjun tau...kalau malam walaupun suasana hutan takde nyamuk,ruang parking yang besar dan suasana yang nyaman.sejukkk jer kat sini..



Siapa yang berdekatan area ampang -bukit belacan. bolehlah datang singgah menikmati selera di santapan D'Rimba Seafood






Irda suka kalau kawan-kawan dah ada business sendiri...

Jom doakan business kawan irda ni terus berkembang maju.InsyaALLAH..



Dalam hidup ini yang menjamin kejayaan dan harta paling berharga adalah minda..positifkan minda anda..maka positif lah semua yang kita lakukan...success kuncinya di hati dan usaha yang berterusan.jangan berputus asa dalam apa jua business...baru kita akan merasa nikmat jatuh bangun dalam perniagaan...ceewah..irda macam dah ada business sendiri pulak kan..Alaaa bagilah irda membebel apa yang irda baca...nak tulis balik...tu je...







sekali jatuh,10 kali ALLAH akan beri nikmat rezeki.Allah tak pernah kejam yang penting usaha sahaja...biarkan ALLAH yang tentukan rezeki kita...dekati orang-orang yang positif dalam hidup anda...

You Might Also Like

1 comments

  1. oh D'Rimba. dekat sangat dengan rumah. jalan kaki je sampai tapi tak pernah jejak lagi restoran tu.

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM