Invitation for Bloggers

06:11:00




Good Morning....Hujan dari semalam membawa ke pagi..dingin nya cuaca pagi ni...
 

 
 
Tapi tetap segar mandi kul 5 am tadi...
 
OK u all...dalam busy-busy hari selasa semalam,irda dapat invitation sebagai penulis sebuah restaurant untuk iftar ramadan .Alhamdulilah ALhamdulilah..rezeki ALLAH kan...bukan dijemput untuk hi tea je,amik-amik photo (ni suke -suke..hehe) then  tulis dalam garmin ni dan paling best sambil makan dapat payment lagi sebagai penulis....
 
Alhamdulilah syukur sangat..dulu irda ingat blog ni untuk meroyan nak menulis je...tak sangka jadi income pulak secara sampingan...Rezeki ALLAH kan kalau nak datang bila-bila masa dan datang tanpa terduga.the more u give,the more ALLAH give u) dan pelbagai cara(saya percaya )..dan ni adalah invitation ke dua irda..hope I sihat lah hari tu..
 
sebelum ni invitation by nuffnang tak dapat datang sebab demam teruk..alahai..sayang sangat rasanya.tapi takpelah....ALLAH tahu yang lebih baik untuk kita kan...
 
 
Bytheway,I nak ajak follower yang dalam ni,walaupun blog garmin ni suam-suam kuku,ye lah baru setahun jagung kan...insyaALLAH future lebih kan info manfaat..doakan I ye keep on ada spirit dalam menulis.Jadi mana-mana blogger yang free 27 may ni..jom join irda..I nak kongsi rezeki ni dengan u all...
 
I pun takdelah free mana tarikh tu..tapi dah hobi kan..lagi satu hobi ni dibayar pulak..lagi satu makan sampai perut buntal pulak...jommlah free kan hari tu....lepas tu boleh jumpa u all secara nyata..asyik sembang secara maya je kan...
 
Oklah..sapa-sapa yang free dan ingin join invitation event tu,contact irda ya..email or wassap pun ok...
 
Kalau boleh dalam minggu ni sebab nak buat confirmation dengan penganjur .
 
Thank you ll...and happy wednesday..happy working...enjoy ur life..
 


p/s



Nak buat review pasal lipstick "Dherbs terlajak laris ni"...Irda beli RM 20 JE...colour dia superb dan ikut darah kita...sebelum ni my lady boss ada belikan lipstik brand mahal giler..siap beli kat airport sebab takde kena bayar cukai ke apa tah..tapi bila i pakai pucat je..so bila kengkawan tegur i jarang berlipstik,so pakailah dherbs ni..warna dia akan ikut mood darah kita hari tu..
pic ni irda pakai lipstik tu..tk merah sangat,tak pucat sangat...recommend kat kawan-kawan ni...kalau ikutkan harga kat kotak tulis rm25..tapi irda dapat 20 je..so u all kalau nak bargain lah...(murah dan berkualiti memang pilihan itew..hehe)

...
 
 
No hate spread the love...#Love coway

You Might Also Like

7 comments

  1. sonoknyaa. tak sabar nak baca entry you babe ;D amek gambo makanan bebanyak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang kalau nak follow boleh je g ngan i nak..teringin nak tengok u ni..pastu nak ambik aura peknen..hehe..

      Delete
    2. oh if you and your husband tak kisah I okay je. tapi you dok area mana ? nanti wassap I details babe.

      Delete
    3. err I dah komen pastu error. nak kena blogspot ni tau T_T

      I cakap I tak kisah kalau you tak kisah >,< tapi you stay area mana dear? boleh wassap I details

      Delete
    4. yang..boleh je..u stay area ampangkan..hehe...i dekat je ngan u

      Delete
  2. Alhamdulillah, rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..kalau free jom ....

      Delete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM