MY Looks:Photo awal-awal jadi banker

12:00:00

" Apsal photo gua beberapa tahun dulu  jadi bahan diorang kat group wassap,?mana diorang dapat ni..baik punya stalk brader  ni..."..cissss...huhu..jadi bahan perbualan malam tu di group RD1 bang boom group..huh!

Ni lah first photo kat tag I..huhu..serius innocent je rasa,,,muka awal-awal kerja

tengok muka muda-muda..sekarang compare..pengsan.!!.ni muka suci ni.masih belum kenal dunia sangat,ngeh ngeh....maklum-maklum jelah,baru nak masuk dunia kerja dengan serius....baru nak lepas dari mak pak..huhu..

hemmm faktor usia...sekejap je berlalu..dah 10 tahun rupanya...di bank yang sama,position yang berbeza....aduhai...bank pun nama lain dah,muka i pun dah lain dah...aduhai...


Ermm.. terima kasih lah pada uols yang berjaya cari photo lama i ni ..huhu :),Nak cari yang free hair memang tak jumpalah ye...i bertudung start keje dah,tapi on off lah di luar kerja waktu tu....ngee..


Bila dapat kerja..kat bank..wah macam best je mula-mula dulu,dapat offer masa tu pun  tengah study..Grab je lah rezeki ALLAH kan...Next time irda citer my first position ya...for reference mana-mana adik-adik nak apply keje kat bank kan...

Kawan-kawan cakaplah keje bank..banyak duit...amboii yang banyak duit tu bank..bukan I..

Hakikatnya banker as below...

:)

thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

3 comments

  1. kerja bank ni orang kata sibuk kan...yaka

    ReplyDelete
  2. kerja bank ni glamer...hihi..

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+